Mi érdekel? Mivel foglalkozol? Mit csinálsz A életben?
Semmi, Semmivel, Semmit, Sehol, Nem , Nem :d
gondolom nem erre számítottál.
Mi érdekel? Minden szinte, de hogy mondjak egy két dolgot.
Sportok, tudományok, orvoslás, állatok, gasztronómia is akár. De ez csak egy kis része. Mindenre nyitott vagyok.
Mivel foglalkozol? Tanulok, gimi.
Mit csinálsz A életben? Tanulok?
Hol tartasz? Jövőre érettségizem.
Elégedett és boldog vagy? Nem.
Kihozod magadból a maximumot? Nem, de attól függ hogyan nézzük stb, ez nem egyszerű kérdés.
"Mi érdekel?"
Sok minden. Különböző nyelvek (jelenleg angolul, olaszul, franciául tudok felsőfokon és középfokon dánul, de vannak még nyelvek, amiket megtanulnék), kultúrák, mitológiák, történelmi korszakok. Több sportot (leginkább korcsolyázás,íjászat, extrém sportok és úszás) és zenestílust is nagyon szeretek, valamint nagyon érdekel a filmezés és az irodalom (mind az olvasás, mind az írás része). Egyik nagy szenvedélyem az utazás, hogy világot lássak és megismerjek távoli helyeket testközelből. Ezek mellett érdekel még a csillagászat és
"Mivel foglalkozol?"
Egy olaszországi galériában vagyok tárlatvezető.
"Mit csinálsz A életben?"
A munkám és hobbijaim mellett sok időt töltök a párommal és a barátaimmal, akár úgy, hogy otthon tartunk filmezős estét, akár úgy, hogy hetekre elutazunk valahova.
"Hol tartasz?"
Nem tudom, erre hogyan lehetne jól válaszolni. Úgy érzem, hogy jól haladok az életben, de még vannak, amiket el szeretnék érni. Valamelyik ilyennel jól haladok, valamelyik kapcsán épp csak elkezdtem tevékenykedni.
"Elégedett és boldog vagy?"
Abszolút, és nagyon szerencsésnek tartom magam emiatt.
"Kihozod magadból a maximumot?"
Úgy érzem, hogy jelenleg elég sok mindent csinálok, de mindig lehet többet elérni és nekem is vannak még el nem ért céljaim, ezért nem, jelenleg nem értem még el a maximumot.
Ha ez számít bármit is, huszonöt éves nő vagyok.
Nagyon sok dolog érdekel, majdnem minden. Főleg azok az elméleti dolgok, amikből magam tudom levonni a gyakorlati hasznot (vagy megfordítva, azok a gyakorlati infók, amik nem csak lógnak a levegőben, hanem jól megalapozottak).
Informatikával/adattudománnyal foglalkozom, de külön hely van a szívemben a természettudományoknak, főleg a biológiának, humánanatómiának. A munkámon kívül sok dologgal foglalkozom, szeretek alkotni, kitalálni dolgokat, próbálkozni dolgokat, jobbá tenni azokat és megosztani másokkal az ötleteimet, gondolataimat. Szeretem az izgalmas kérdéseket, megosztó témákat, szeretem megérteni magam és körülöttem a világot, szeretem mások gondolatmenetét hallgatni, szeretem a változatos társaságot és a sokszínű embereket. Magamnak valónak tűnhetek, de eléggé társasági ember vagyok és örülök, hogy vannak emberek, akik örömmel fogadnak.
Elégedett vagyok azzal, ahol tartok, mégha néha annyira lefoglal minden, hogy szívesen letennék mindent vagy sokfelé osztódnék, hogy minden feladatomra legyen elég ember. A munkámmal, az egyéb elért dolgaimmal, a párkapcsolatommal kapcsolatban nem panaszkodom... Néha viszont elégedetlen vagyok magammal és visszatekintve mindig van honnan elcsípni időt, amit mással tölthettem volna. Nem vagyok hagyományos értelemben vett sikeres ember, nem élek nagy lábon, mivel oszlik a figyelmem és sok dologgal foglalkozom, nem leszek soha kiemelkedő, a pénzem többségét meg (mások szemében fölösleges) tanfolyamokra, új hobbiprojektekre szórom, és a szakmám átlaga alatt keresek, de többre becsülöm a szabadságom, amihez csak egy kevés anyagi szabadság kell, ami adott.
Én is 25/n vagyok :)
Nem is tudom, hogy "hol is tartok az életben"?
Csak üldögélek itt az apartmanom teraszán Limoncellot iszogatva,
és nézem a kivilágított hajókat, ahogyan szelik a hullámokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!