Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez jó hobbi? Csak nekem ez a...

Ez jó hobbi? Csak nekem ez a hobbim vagy van más is akinek ez?

Figyelt kérdés
Szóval az lett a hobbim, hogy a setupomat fejlesszem mindig amikor tudom, hogy szebb / erősebb legyen. kb 1 éve még csak 1 monitorom es egy kis olcsó gépem volt, mostanra mar a gép kb 350-400 ezret ér és van 2 monitorom. Következőnek megprobálok beszerezni valami jobb asztalt, mert a mostani nem jó, gondoltam hogy az ikeabol veszek 2 "szekrényt" es arra rakok egy asztallapot.

2023. júl. 10. 02:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2 persze itt gyk-n mindenki gazdag
2023. júl. 10. 10:53
 12/19 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj. :)

Anno én is ezt csináltam. RAM-ot bővítettem, HDD-t cseréltem nagyobb kapacitásúra, DVD írót vettem és hasonlók. Kb. 2005-ben volt ez a "Sulinet", amire Decemberben vettem egy komolyabb gépet, Márciusban visszakaptam az ár felét adóvisszatérítésben. Kár, hogy rövid életű volt ez a "Sulinet" program... Mostanra lehiggadtam, és elvagyok komolyabb fejlesztések nélkül.

A 2 monitor az nálam is él, csak az egyik valójában egy nagyképernyős LED TV.

2023. júl. 10. 12:20
 13/19 A kérdező kommentje:
1 nagyobb monitor is eleg lett volna, de mivel szoktam jatszani is es nem szeretem ha 2 oldalt fekete csik van, igy 2 kisebb monitort vettem.
2023. júl. 10. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Most nekiállsz flexelni valamivel ami egyáltalán nem egy " jajj nézd már de menő " kategóriába sorolandó dolog, oké, akkor mi a valós kérdés?
2023. júl. 10. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14 Így próbálnak az emberek ismerkedni, beletartozni egy körbe és más, hasonló érdeklődésű emberekkel szocializálódni, beszélgetni. Ezért vagyunk társas lények, tudod. Nehéz? Nagyon nehéz?

Nem a flexelés volt nyilván a cél, bár azt se mondanám, hogy "egyáltalán nem tartozik a hú de menő kategóriába", mert hát valakinek még egy széteső laptopra se futja, szóval akinek kevesebb van, az világos, hogy mindig nézni fogja, hogy a másénak mennyivel jobb, akinek meg drágábban megy a dolog, az meg ne legyen kösög és ne fikázza, hogy másnak kevesebb van. Ahogy már mondtam, mindig kezdeni kell valahol.

És nyilván büszke rá, azért írta le, hogy hol tart, ezért nem kéne leszólni, ha neked többre futja, akkor örülj magadnak, ne szidj ezért mást, mert az a saját szegénységi bizonyítványod:)

#3 voltam

2023. júl. 10. 16:45
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15: Ha nem esett le ez éppenséggel a számítestechnikai részleg, ahol hardveres és szoftveres gondokkal foglalkoznak, nem azzal, hogy van egy x összegű pc-m ismerkedünk?
2023. júl. 10. 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

#15, ha azt gondolod, hogy nem szól semmiről a kérdés, akkor ne a szádat jártasd, hanem jelentsd a kérdést, van egy, a problémádra megfelelően illeszkedő jelentés-kategória. Ami mellesleg nem igaz, hiszen a kérdés egyértelmű, és én képes voltam válaszolni, "leesett" a kérdés maga kettőnk közül nekem ez sikerült. Ha nem megy az ötödikes szövegértés, akkor azt mondd.

De tahók ne legyünk, ne bunkózz, ha kicsinyled MÁS költőpénzét, amihez egyébként semmi közöd:)

2023. júl. 10. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Azon se lepődnék meg ha ugyanaz vagy egy friss másik profilról. Még mindig a gyakorlatban ott tartunk hogy emgyek a közlekedés topikba kiírom iylen kocsim van, na spanolunk? Ja totál odavaló.
2023. júl. 10. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:
A boltban való vásárlás mint hobby szerintem kicsit túlzásnak hangzik. De ha téged boldoggá tesz vásárolj, a vásárlás örömforrás.
2023. júl. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!