Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az internet előzményeiben...

Az internet előzményeiben megjelenhetnek olyan oldalak, amelyeket évekkel ezelőtt néztek meg?

Figyelt kérdés
Párom laptopja 13 éves. Nemrég találtam olyan oldalakat az előzményeiben, amelyek eléggé megleptek (rosszlányok, vidékilányok, chat.hu, stb.). Amikor kérdőre vontam, azt állította, hogy mivel tönkre van a gép memóriája, azért dobálja ki az előzményekben azokat az oldalakat, esküdözött, hogy ő nem nézegeti már ezeket. De hülye én sem vagyok. Nektek mi a véleményetek?
2022. dec. 27. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Ezért nem kéne a más gépén nyomozni...
2022. dec. 27. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Egyáltalán mit kerestél a párod gépén? Ahhoz semmi közöd!
2022. dec. 27. 16:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Kedves 12-es! Mi az, hogy semmi közöm hozzá? Úgy gondolod, ha felmerül a gyanú, hogy a párom esetleg félre kacsingat, ahhoz semmi közöm? Remélem ezt te sem gondolod komolyan.

2022. dec. 27. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen
2022. dec. 27. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Változatlanul az a véleményem, hogy semmi jogos a párod gépén kutakodni, ez nagyon alja viselkedés.

Másrészt meg ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele?

Egy kapcsolatban a legalapvetöbb a bizalom, ha ez nincs meg, akkor az egész nem ér semmit.

2022. dec. 27. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól kamuzik. De am ott van az előzménynél a dátum. De 99% h kamuzik.
2023. jan. 13. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!