Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Míért dob ki bármely játék a...

Míért dob ki bármely játék a windowsba random időkőzőnként ?

Figyelt kérdés

Amiotta van már RTX 3060 om is és a GTX 1070 helyet a 3060 at használom azota van ez.

Petsze mielőtt berakram volna a 3060 at minden illedztő progeamot ami az nvidiától van eltávolítotam és ujra rakram a 3060 beszerelése után minden nvudia ilesztőt , már ugye simán csan nvidia alkalnazás lett geforce experience helyet.

Már jó ideje nem frisitették egyébként a gefotce game ready drivert 2024 dec 5 a legutolsó eddigi kiadás ami 566.36 os verzio.

Esetleg emiatt lehet hogy kidobál mert vakami bugos a driverben vagy a windows 11 legutobbi nagy ősszesítő frissitésel van valami bug ?

A új RTX 3060 hogy hatdceileg hibás lenne azt kizárom mert visdzarsktam a 1070 et is és ugyanigy amikel játszom pc játékokal kidob a windowsba random időnként.

Van tört járék is pl : Mafia 3 Dedefinitive edition , Horizon Zero Dawn de eredeti steamis játék ia kidob pl a CS GO 2 is.

Újra is telepítetem a win 11 tisztatelepítésel is , nem is érte meg mert játékmentéseim is elvesztek a tört játékok esetében.

De akkor miért dobhat ki szinte mibden játék ?

Másnál is van épp ilyen ?

Vagy valami tabáxsot kaphatok mit probáljak meg ami elhárithatná ezt hogy ki kresel a játék ?

ma 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen beazonosítható, hogy mióta áll fenn a probléma, így biztos lehetsz benne, hogy az okozza. Igen, a kártya valószínűleg hibás.
ma 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:

De a 1070 is ezt csinálja 2 évig használtam és ugyanugy kidobott a játékból , 1 hete vettem alzától és 1 hét után már hardvelileg hibás lenne ?

Visszatudom küldeni nincs ezzel gond de ez nem valami bug lehet a windowsban ?

ma 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Win 10-et, ha az alatt nem csinálja akkor lehet erről szó. Egyébként hardverhiba. Ha nem a kártya, alaplap is lehet (vagy valamelyik eszköz drivere amivel a játék interakcióba lép, például a hangeszköz).
ma 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom pasz megprobálok valami régebbi drivert felrakni , lehet ez a mostani bug os lehet !
ma 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Rx 6600 az elmarad erőben a rtx 3060 tól ? Mert gondolkodom rajta hétvégéig na nem síkerül megoldani ezt a problémát hogy kidob a játékból egyfolyzptában akkor kérek egy másik rtx 3060at csak nem asust hanem mondjuk gigabytest vagy rx 6600 ról is jokkat mondanak csak ott ugye 8gb a vram rx6700 meg drága még közel 200 ezer alatt van az ára de rx 6600 100ezer pont , de teljesítmében sokat veszítenék a rx 6600 al ?

Matadjak inkább a rtx 3060 nál ?

ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!