Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az internet előzményeiben...

Az internet előzményeiben megjelenhetnek olyan oldalak, amelyeket évekkel ezelőtt néztek meg?

Figyelt kérdés
Párom laptopja 13 éves. Nemrég találtam olyan oldalakat az előzményeiben, amelyek eléggé megleptek (rosszlányok, vidékilányok, chat.hu, stb.). Amikor kérdőre vontam, azt állította, hogy mivel tönkre van a gép memóriája, azért dobálja ki az előzményekben azokat az oldalakat, esküdözött, hogy ő nem nézegeti már ezeket. De hülye én sem vagyok. Nektek mi a véleményetek?
2022. dec. 27. 14:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Megjelenhetnek persze. De milyen előzmény? Ott általában írja az időpontokat is :)
2022. dec. 27. 14:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, láttam, hogy pl.: tegnap éjszaka fél 2 körül rosszlányokat nézegetett (legalábbis az előzmények szerint), holott ő elméletileg itt aludt mellettem.
2022. dec. 27. 14:37
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Lehet telcsiről nézte a takaró alatt :D
2022. dec. 27. 14:38
 4/16 anonim ***** válasza:

Ha MELLETTED VOLT, akkor hogy tudott volna közben internetezni?????

Ezek szerint mégis hülye vagy!

2022. dec. 27. 14:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Biztosan nem, mert nyomógombos telefonja van :D Tehát ez az opció kilőve.
2022. dec. 27. 14:40
 6/16 A kérdező kommentje:
Pont ez itt a kérdés, kedves 4-es. Nem kell egyből lehülyézni az embert. Pont ezt nem értem, hogy hogyan jelenhet meg az előzményekben az, hogy ő éjszaka ezeket az oldalakat nézte, miközben itt aludt mellettem. Ha nem tudsz segíteni, vagy normális választ írni, akkor inkább maradj csendben.
2022. dec. 27. 14:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Valaki más használta az e-mailjét. Nincs más magyarázat...
2022. dec. 27. 14:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha van bármilyen más eszköz amivel be van lépve pl. a Google fiókba, azok tevékenységei egymásra szinkronizálódnak (jelszavak, könyvjelzők stb.). Gondolom azért legalább annyit csinál a böngésző, hogy elkülöníti a különböző eszközökét és nem egymásba ömleszti. Firefoxban például külön mutatja egy mappában a számítógépes és telefonos könyvjelzőket, látod egyikét a másik eszközről.

A kérdés most az, hogy hány másik eszközre van még belépve és ahhoz kinek van hozzáférése (és miért).

2022. dec. 27. 14:59
 9/16 anonim ***** válasza:
30%

Mi is a probléma?

Hogy azt állította mielőtt találkoztatok ő volt a szentéletű pápa és egyetlen nőre se nézett rá???

Vagy te félsz hogy ráakad a régi filmjeidre amikor még felnőtt filmekben játszottál főszerepet?

2022. dec. 27. 15:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, hogya belépések idöbeli sorrendje fordult meg és a legrégebbiek vannak legelöl.
2022. dec. 27. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!