Tech/véleménydiktatúra? Mit lehet ellene tenni? Miért tiltották a hsz.-t?
Minek köszönhető, hogy a fakebookon osztott cikket kommentáltam, vagy inkább kiegészítettem hivatalos infóval, és letiltották.
Konkrétan egy cikk arról szól, hogy Zürichben lekapcsolták bizonyos részen a gázt.
Ezt kiegészítettem a szolgáltató honlapjával, és a megjegyzéssel, hogy egy 1992-es döntés alapján már 2016-tól tervezve volt ez az átállás.
Szerintetek miért nem férhetett ez bele a fake szabályzatába?
Tudod, amikor a youtube csapatában bármi sunkó-bunkó eldönti ideológiai alapon, hogy igaz-e, amit pl. egy orvos megoszt.
Ugyanez a facénál is.
Kicsit hasonló, mint a kommunizmusban, amikor az utolsókból lettek az elsők, és a villamos részleg művezetője nem igazán tudta, mi a váltakozó és egyenfesz.
Eldönteni eldöntheti.
Az már másik kérdés ha coviddal kapcsolatos, hogy letörlik.
Vagy talán még most is a viseó alatt ott van a szöveg hogy itt tájékozódhatsz a covidról.
Mainstream média még mindig nem ebből áll.
De lom nagyon szeretnél elnyomva lenni.
“ De lom nagyon szeretnél elnyomva lenni.”
“Lom”, ettől nagyon felvilágosultnak érzed magad, hogy ilyen sehová sem vezető értelmetlen megjegyzésekkel kiegészíted a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!