Tech/véleménydiktatúra? Mit lehet ellene tenni? Miért tiltották a hsz.-t?
Minek köszönhető, hogy a fakebookon osztott cikket kommentáltam, vagy inkább kiegészítettem hivatalos infóval, és letiltották.
Konkrétan egy cikk arról szól, hogy Zürichben lekapcsolták bizonyos részen a gázt.
Ezt kiegészítettem a szolgáltató honlapjával, és a megjegyzéssel, hogy egy 1992-es döntés alapján már 2016-tól tervezve volt ez az átállás.
Szerintetek miért nem férhetett ez bele a fake szabályzatába?
1 írtam, hogy a szolgáltató honlapját linkeltem be, ahol ott van feketén fehéren, mi alapján és milyen ütemben tervezett a lekapcsolás. Abban mi az álhír?
Ráadásul a fent említett egy mondatot fűztem hozzá, sem többet, sem kevesebbet.
A Face nem a Google.
Ott ha odaírsz egy bolthoz vagy éttermhez egy véleményt az ott is marad.
A facén a cikk szerzője moderálhatja a hozzá szólásokat.
Azaz nam a facebook, hanem aki kirakta. Szerintem őt kérdezd meg.
“Ott ha odaírsz egy bolthoz vagy éttermhez egy véleményt az ott is marad.”
Kivéve amikor nem. Már volt, hogy németeknél egy asztalosról leírtam a véleményt, miután hitegetett, majd telefonban kiröhögött hetek után, hogy nincs ideje. Erre kapott 1 csillagot és a sztorit. Igaz 1 év után, de töröltette (pontosabban a jogi képviselője kért be bizonyítékot... a telefonbeszélgetésről. És ha nincs, akkor törlik.)
“A facén a cikk szerzője moderálhatja a hozzá szólásokat.”
A face nem azt írta, hogy a szerző moderálta, hanem, hogy szabályzatba ütközik.
"Látom tényleg nem megy az magyar"
Itt eddig csak rólad tűnik úgy. A kérdésedet is eléggé összevissza, érthetetlen módon fogalmaztad meg, ahogy a másik kommentelő is rámutatott.
9#
Arról nem tehetek, ha valakinek meghaladja a képességeit, ha összetett mondatokat írok tőmondatok helyett.
Még pontokba is szedtem, egy hibával: a legelső “Minek köszönhető...” kezdetű mondatot véletlenül ponttal fejeztem be kérdőjel helyett.
Gondoltam fogalmazok általánosan, konkrétumok nélkül, de miután így több kérdés volt mint válasz, azt hiszem mindent megadtam (6. HSz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!