Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz hogy jó informat...

Mi kell ahhoz hogy jó informatikus legyek?

Figyelt kérdés

Mivel sokszor gondozkodtam azon hog megtanulok koddólni/programozni,mert mivel nagyon jó lenne egy jó állás.

Mivel angolal van kisebb bajom,mert mivel sz..ul tanították áltakánosban,szakiban meg 2-dik évnél kampec volt neki,szóval kezdeném.

Hogy tudnám informatikai térben überelni?

Mivel felhasználólilag tudnám kezelni.(hehehe,mert vannnak emberek akik még bekapcsolni se tudják,vagy újra telepíteni se)

#Informatika, programozó,programozás,kódolás,pc,számítógép
2022. márc. 26. 16:23
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Minden hátsó rosszindulat mentesen*

(most kajak így akartam írni XD)

2022. márc. 28. 21:27
 22/36 Szirty ***** válasza:
100%

Az ugyan nem derült ki hogy az informatikához mennyire és annak melyik ágához értesz, de az igen hogy sértegetést és káromkodást aktívan gyakorlod.

Ezért én inkább valamilyen Csernus-féle "úgylebaxlak hogy arrólkódulsz" csökkentett szókincsű telefonos lelki segélyszolgálatos állást javasolnék.

2022. márc. 29. 09:02
 23/36 anonim ***** válasza:
51%
Minden egyes kommenteddel jobban égeted magad, kezdem azt hinni, hogy csak trollkodsz. #22-esnek igaza van, eddig csak arról esett szó, hogy sok pénzt akarsz keresni.
2022. márc. 29. 09:50
 24/36 anonim ***** válasza:
31%
De hát tök egyértelműen leírta, hogy be tudja kapcsolni (valószínűleg a számítógépet), sőt, már sokszor gondolkodott azon, hogy megtanul programozni!
2022. márc. 29. 09:57
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Mint az a többszáz anyuka akik felizgultak a kormány pár évvel ezelőtti informatikusképző akcióján. Amit nyugodtan hívhatnánk inkább pistike-képzőnek.
2022. márc. 29. 14:35
 26/36 A kérdező kommentje:

"Mint az a többszáz anyuka akik felizgultak a kormány pár évvel ezelőtti informatikusképző akcióján. Amit nyugodtan hívhatnánk inkább pistike-képzőnek."

Jó van ITGUY...

Amúgy nem tudom,ti hagyjátok ha beszólnának?

És nem is szóltam semmi csúnyát...

Ez van.

2022. márc. 29. 16:15
 27/36 Szirty ***** válasza:

"És nem is szóltam semmi csúnyát..."

Nem fogom megint elolvasni az egészet amit írtál, de első pillantásra itt van ez: "Tahó gci.."

Ezt nem te írtad, vagy nem csúnya?

2022. márc. 29. 17:13
 28/36 anonim ***** válasza:
Az nem csúnya, így szólítja otthon anyukája is.
2022. márc. 29. 17:31
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a szép a viselkedésedben, hogy az első pár mondatokban (bár nem mindegyik hozzászólásodban) még próbálod a kedves, ártatlan, ugyanakkor sajnálandó áldozat szerepét mutatni, majd elkezdesz kocsmai szinten, vagy az alatti hangnemben fröcsögni. Tehát kb. pár mondatig vagy képes tűrtőztetni magad, mielőtt elkezdesz átmenni debilbe. És így akarsz informatikus lenni?? Akár hogy is alakul a sorsod, remélem, ügyfél közelébe nem engednek, abból egyikőtök se kerülne ki jól.

"érzékeny vagyok olyanra hogy amikor leszólnak hogy milyen utolsó hülye"

Ez nem gond! Senki nem szereti, ha lehülyézik. De talán neked meg nem kéne "válaszként" mindenki mást válogatás nélkül lehülyézni, hiszen így akkor te sem vagy jobb.

Az tök más, amikor az ember csak "visszaüt", de itt nem ez a helyzet.

"De tudod,azért nem kélne minősítetteni másikat"

Miért nem, amikor kb. erről szólt a kérdés?

"de akkor még nem az sarki kocsmából jött közmunkás szintjén van"

Ilyet megint csak te állítottál, nem mi. Tudod, én meg azt nem szeretem, amikor a számba adnak olyasmit, amit nem mondtam.

"suliban is utálok járni mert folyton csinálják az balhét"

És? Rossz neked ott, oké. Akkor menj át másik iskolába.

Bár úgy vettem észre, hogy akik itt panaszkodnak, hogy nekik milyen rossz az iskolában, azért csak-csak kiderül, hogy bizony kettőn áll a vásár.

"Szerinted egy ember nem kattana be az sok trágya szemét embertől?"

Az, hogy az iskolában valaki szemét veled, az ne haragudj, de nem a mi sarunk. Panaszold be az igazgatónál, vagy ha olyasmit tesz, akkor jelentsd fel (csak nehogy kiderüljön, hogy mégsem vagy annyira ártatlan), vagy kiabáld le neki a fejét, de ne itt kezdj el begőzölten randalírozni! Vagy ha nem megy, akkor addig ne gyere fel, ameddig le nem nyugodtál. Esetleg írass nyugtatót a háziorvosoddal/pszichiátereddel.

"Most nem azért,amikor szemében mondják első nap hogy[...]"

Mondom, én megértem. De a problémának nem az a megoldása, hogy akkor cserébe te is szemét vagy azokkal, akik nem tudnak bántani. Mert itt ez a helyzet: bántottak, de te félsz tőlük, ezért te meg olyanokat bántasz, akik nem tudnak neked ártani. (Mert mondjuk nekik te csak egy anonim kérdező vagy itt.) Nem, nem ez a módja a sérelmek feldolgozásának.

"Akkor te csodálkodol hogy ember bunkó,mert otthon/iskolában gyűlölik?"

Igen, mert ez nem ok arra, hogy másokkal bunkó legyél. (Te fogalmaztál így, hogy az vagy, én csak idéztelek. Mielőtt még kötekedsz.)

"Amúgy tényleg bele gondolva,bunkó voltam,de [...]"

Ez a tipikus mentegetőzés. Nem értem annyira a pszichológiához, hogy tudjam, hogy ez minek a jele, de gyanítom, hogy a felelősségvállalásnak a hiányára vezethető vissza. Beismernél valamit, de már a mondat befejetze előtt mentegetőzöl, meg támadsz.

"Te mondjuk félre dobol az kukán az topjoy-os üveget,és nem veszed észre"

Életszerű, hogy véletlenül egy üveget félredobok... :-D

Egyébként szabolcsi vagy?

"félre dobtad és széttört,és előző nap is elborult az agyad.."

(Nem értem az összefüggést...)

A hasonlatos meg sántít. Itt a probléma forrása az volt, hogy már magából a kérdésből is sugárzott az arrogancia. Örök szabály: amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten. Ha te ilyen stílusban nyitsz, utána ne panaszkodj, ha hasonló stílusban kapod a választ.

Ahogy pedig visszaolvasom az első válaszokat (az azelőttieket, hogy bekattantál volna), azt látom, hogy semmi "idióta debil vagy meg alkamatlan az életre" nem hangzott el. Kaptad az ívet, igen, de nem abban a stílusban, amit itt most te felhánytorgatsz. Ez már megint a te agyszüleményed, olyasmit képzelsz oda, ami nincs ott.

Az meg, hogy te a kérdésben gúnyolódsz azokon, akik nem értenek a számítógépekhez, de te meg a helyesírás-ellenőrzők korában képtelen vagy helyesen gépelni, bocs, de egy nagyon nagy öngól. Ha nem ilyen stílusban tetted volna fel a kérdésedet, amiből lerí a lenézés, akkor nem kaptál volna beszólásokat. Vagy legalábbis kevesebb kritika ért volna.

De a szellemi képességeidnek a jó tükre az, hogy utána akik iróniából dicsérnek, azokat hogyan a védelmedbe veszed. :-D

Ne haragudj, de nagyon sokat kell még tanulnod, és nem csak informatikából.

"albert eisten"

[link]

4 hiba egyetlen névben.

Nem arról van szó, hogy ezen múlna valakinek a programozói tudása... de azért ez gáz. Nem tudod, hogyan kell leírni a nevét? Akkor keress rá! Informatikus szeretnél lenni, nem? Akkor meg alapvető lenne, hogy tudj keresni. Helyesen: Albert Einstein. Legalább azt a tiszteletet add meg a világ egyik valaha élt legokosabb emberének, hogy a nevét nagy kezdőbetűvel írod...

"Amúgy nem tudom,ti hagyjátok ha beszólnának?"

Itt az volt a legnagyobb probléma, hogy te kezdted.

Nem durván, de te kezdted. Aztán amikor valaki szóvá tette, akkor meg folytattad. És mindig a téged kritizálóknál mélyebb stílusban.

"És nem is szóltam semmi csúnyát..."

Aha...

Most nem tudom, hogy kóros amnéziád van-e, vagy valamilyen egyéb mentális problémád? Vagy egyszerűen csak azt hiszed, hogy hazugsággal elérheted a célod?

Ne haragudj, de mi nem az a közeg vagyunk, mint ahová iskola címén betereltek olyanokkal együtt, akiknek a szüleikkel együtt van összesen 12 osztályuk. Az ő köreikben lehet, hogy ezzel a stílussal lehet érvényesülni, de itt nem.

Egyébként: "Tahó gci.." Te írtad. Ez némileg ellent mond az iménti állításoddal.

A kérdés már csak az: tényleg akarsz valamit kezdeni az életeddel, vagy a kocsmai hulladék szintjét akarod megcélozni? Mert ha szeretnél valamire jutni, akkor gyakorolj egy kis önkritikát! A sérelmeidet - szerintem többek nevében is írhatom - sajnáljuk, de ez nem ok az itteni viselkedésedre. Ha nem tudsz azokon túllépni, akkor kérj segítséget! Már csak azért is, mert ilyen stílus mellett nem sokan fognak majd melletted állni. Mármint úgy értem, hogy azok közül, akik mondjuk segíthetnének előbbre jutni.

A kérdéssel kapcsolatban meg annyit: nem említetted egyszer sem, hogy az informatikának melyik része érdekel. Enélkül pedig nem lehet konkrét választ adni.

2022. márc. 29. 18:52
 30/36 A kérdező kommentje:

27

"Te meg írni nem tudsz, bszod... Általános iskola alsó tagozat"

Hm..jah.

28

Maximum téged..

Amúgy de jó hogy vagy te akit senki se kérdezett,de beszól...

Mi az gond,van otthon és másnak szólsz be?

Nyomorult beszólásaidat tartsd meg magadnak,meg személyes hangvételű megjegyzésedet,mert ha én csinálom akkor "UUU BESZÓLTÁL OAAAA"...

2022. márc. 29. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!