Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz hogy jó informat...

Mi kell ahhoz hogy jó informatikus legyek?

Figyelt kérdés

Mivel sokszor gondozkodtam azon hog megtanulok koddólni/programozni,mert mivel nagyon jó lenne egy jó állás.

Mivel angolal van kisebb bajom,mert mivel sz..ul tanították áltakánosban,szakiban meg 2-dik évnél kampec volt neki,szóval kezdeném.

Hogy tudnám informatikai térben überelni?

Mivel felhasználólilag tudnám kezelni.(hehehe,mert vannnak emberek akik még bekapcsolni se tudják,vagy újra telepíteni se)

#Informatika, programozó,programozás,kódolás,pc,számítógép
2022. márc. 26. 16:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
66%

Egy informatikusnak nem árt például a logikus gondolkodás, a precizitás, pontosság, ilyenek.

Te látszólag képtelen vagy megtalálni a kérdésednek megfelelő témakört, nem vagy képes a kulcsszavak tagolására / megadására, szóval szerintem ne erőltesd ezt a szakmát.

2022. márc. 26. 16:28
 2/36 anonim ***** válasza:
50%

Sok féle informatikus létezik, bár alapvetően két nagy terület van, az üzemeltetés és a fejlesztés. Ha neked a fejlesztés a szimpatikusabb, akkor oda valóban kellenek olyan képességek, mint logikus gondolkodás, a folyamatok műveletekre való lebontásának képessége, tehát egy erős analitikus gondolkodás, és persze SOK tudás.

Az üzemeltetés könnyebb, bár ott is vannak buktatók, de kisebb mértékben használod a logikai és elemző képességed.

2022. márc. 26. 16:54
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel angolal van kisebb bajom"

Nem csak azzal.

"mert mivel nagyon jó lenne egy jó állás"

Ezzel a hozzáállással csak egy leszel a bukott informatikusok közül.

Igen, nagyon csábítóak azok a legendás, milliós fizuk (a valóság egyébként ennél azért jóval szerényebb, főleg egy pályakezdőnek), de ehhez ám elhivatottság is kell.

Egyébként: a konkrét képességek függnek attól, hogy az infomratika melyik területén akarsz elhelyezkedni. Teljesen más kompetenciák kellenek egy rendszerüzemeltetőnek, mint mondjuk egy bioinformatikusnak.

2022. márc. 26. 18:16
 4/36 anonim ***** válasza:
50%

"mert vannnak emberek akik még bekapcsolni se tudják"

Te meg írni nem tudsz, bszod... Általános iskola alsó tagozat.

2022. márc. 26. 18:17
 5/36 anonim ***** válasza:
0%
Ez vicc volt, ugye?
2022. márc. 26. 18:34
 6/36 A kérdező kommentje:

3-mas kivételével írom:

"Te meg írni nem tudsz, bszod... Általános iskola alsó tagozat."

De jófej vagy,ebben mibe bele kötni?Tahó gci..

"Egy informatikusnak nem árt például a logikus gondolkodás, a precizitás, pontosság, ilyenek.

Te látszólag képtelen vagy megtalálni a kérdésednek megfelelő témakört, nem vagy képes a kulcsszavak tagolására / megadására, szóval szerintem ne erőltesd ezt a szakmát."

De amúgy ezért jó fel jönni gyakorira,ilyen toxic megmondom emberkék miatt,mert mondjuk felrakol egy ártatlan kérdés,és egyből besorolnak egy gyári munkás szintjére..

Nem gondolod azt,hogy mindenki olyan mint te?

Vagyis te miben vagy jobb mint én?

Vagyis jobb vagy infóban,és már én hülyébb vagyok,mert nem vagyok infós?

De szeretem az ilyen begyepesedett embereket...

2022. márc. 26. 18:37
 7/36 A kérdező kommentje:

7

Te meg olyan kedves hogy komolyan mondom elmehetnél hittan tanárnak..

2022. márc. 26. 19:14
 8/36 anonim ***** válasza:
59%

"De amúgy ezért jó fel jönni gyakorira,ilyen toxic megmondom emberkék miatt,mert mondjuk felrakol egy ártatlan kérdés,és egyből besorolnak egy gyári munkás szintjére..

Nem gondolod azt,hogy mindenki olyan mint te?

Vagyis te miben vagy jobb mint én?

Vagyis jobb vagy infóban,és már én hülyébb vagyok,mert nem vagyok infós?

De szeretem az ilyen begyepesedett embereket..."

Apa, te tettél fel egy kérdést (mi kell ahhoz), én pedig megválaszoltam (odafigyelés, logikus gondolkodás, stb).

És te most komolyan azon vagy megsértődve, hogy megválaszoltam a kérdésedet?

Nem vagy te egy kicsit hisztis?

Nézd már végig a saját kérdésedet!

Nézd már végig a kommentjeidet!

Ilyen odafigyeléssel egy kétsoros scriptet nem tudsz megírni!

De látom a sértődés meg a mások hibáztatása már baromi jól megy.

2022. márc. 26. 19:28
 9/36 A kérdező kommentje:

9

"Apa, te tettél fel egy kérdést (mi kell ahhoz), én pedig megválaszoltam"

"És te most komolyan azon vagy megsértődve, hogy megválaszoltam a kérdésedet?

Nem vagy te egy kicsit hisztis?"

Tökikém,válaszodból kifakadva:

Nem volt másokat megsértése nélkül válaszododnod?

Utánna meg csodálkozol,hogy az embernek elborul az emélje ha leosztják?(mondjuk nem alpári stílusban tetted,hanem utalva rá hogy egy utcaseprő logikáján mozog az agya)

Ne is magyarázd be hogy én vagyok az hibáztató,miközben "aaaahhh,te vagy az hisztis,mert hogy csak válaszoltam"

Akkor én is ez mondom,én is csak válaszoltam...

De pff...Nem is csodálkozok,mert mindenki nagyon értelmiségi és leoszthata az másikat mint valami hülyegyereket matek órán..

2022. márc. 26. 19:48
 10/36 anonim ***** válasza:
74%
Felejtős.
2022. márc. 26. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!