Mi a benyomásotok a Microsoft-ról (főleg a termékeiről)?
Figyeljetek. A Win 10-ben, kifejezetten, a nem tudjuk dolog, az, ami nem tetszik, mutatok valamit, bár ez Win 7 a lényeg ugyanaz:
Na ugye, van itt ez a kis program, amivel irányíthatom, az internetet. És, a Win10-be, felraktam, majd volt egy olyan, hogy dllhost32 ami mindig, furcsa nevű parancssoros paraméterrel indult, és furcsa nevű, mindig random fájl-t a %Temp% mappába töltött le, most figyeljetek, pontosan, 600Kb/s-os sebességgel, ezen kívül, a feltöltésből, elfoglalt 40Kb-ot, ha leállítottam, visszajött, törölni nem törölhettem, mert dllhost nélkül a Windows is elég hibás lesz, bármelyik verzión. Tehát, van itt, 1.9MB/s-es net, 130-160KB/s feltöltés, szimplán ez foglalta el. (Windows update ki volt kapcsolva, debloater-ezve a rendszer, minden lehetséges dolog amit ki lehetett kapcsolni, törölve volt a Windows update is a rendszerből)
A cis.exe a Comodo Antivirus része.
A dllhost32 pedig egy trójai. Fel és le töltögeti az adataidat. Keress egy trójaírtót, és írtsd ki.
A dllhost.exe más, az a Windows része. De annak nem dllhost32.exe a neve, csak simán dllhost.exe
De ugye ezerszer el lett mondva, hogy nem használunk Windows 7-et 2021-ben...
A Cis, az tudom micsoda :D az csak véletlen lett kijelölve. Oh, szóval 32 az egy csel, ami elég megtévesztő, mondjuk valóban furcsa is, hiszen egy vírusirtó se érzékelte, se malwarebytes se semmi, minden egyezett a fájl-ba, még a dátum is, bár ezeket tudom, hogy módosíthatóak. Lehetséges, hogy ez valami új lesz.
Kedves Balázs :D Én még 3021-ben is win7-en fogok maradni :D
A fenti képen a sok explorer.exe is érdekes.
Amúgy persze, hogy sokan használnak Windows 7-est, az stabil.
Ja jóó. Nekem is így van beállítva, de maximum 2 van. :-o
Sajnos a File Explorer a legpraktikusabb azokra a fájlműveletekre, amiket a leggyakrabban használok és nem a legkellemesebb, amikor 5-6 kitallózott mappával omlik össze az egész. Nálam egy darab folyamat indul, ami nem a UI, de így is valamivel stabilabbnak tűnik.
Miért nem használsz 8.1-et, az is stabil?
De a legjobb lenne, ha áttérnél Linuxra! 🤘
Hé :D Azért mert, megmutatom neked, a valós okát, hogy miért vagyok a 7-esen. Megértem a kétségeidet, de valós indokot adok neked arra, hogy nekem, miért jó win 7-en maradni.
Vannak hozzá beprogramozotott autohotkey script-jeim, minden, amivel bármilyen problémát kitudok javítani. Ha elmegy az internet, driver hibaképpen, nem újbatelepítem, lefutottatok egy script-et, ami megcsinálja, és még csak gép restart se kell.
Itt a valós indok: [link]
A másik indok, a win 7, nagyon jól kezelhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!