Hogyan tudhatom meg a Windows termékkulcsomat?
Szóval, ugorjunk vissza egy évet, amikor megvásároltam a Windwos 10 Pro-t. A Windows aktiválását a gépes boltban lèvő emberek távoli asztal kapcsolattal (AnyDesk alkalmazással) tették meg, így nekem a termékkulcsot nem mondták el, és papírt sem kaptam róla. Email címemet azóta letiltották ezért ha azon volt valami (bár nem volt) akkor elveszett...
A kérdésem az, hogy honnan tudhatom meg, mi a termékkulcs amivel aktiválva van a jelenlegi gépemen a Windows?
Ha nem volt felírva azt már nemis tudod meg.
Ha belépsz MS fiókba a géppel ott át tudod rakni másik gépre a licenszet.
vagy AIDA64, stb.
Persze kérdés, hogy milyen típusú licenc volt. Ugyanis mennyiségi licenc
Ha OEM kulcs, valóban nem kell, hiszen úgyis hardverhez kötött, nem tudod átvinni másik gépre, újra telepítéskor meg nem kell megadni, a digitális licenc automatikusan aktiválódik.
Legfeljebb az itt található nyilvános kulcsok egyikét találja meg vele, amivel nem sokra megy..
"A Windows aktiválását a gépes boltban lèvő emberek távoli asztal kapcsolattal (AnyDesk alkalmazással) tették meg, így nekem a termékkulcsot nem mondták el, és papírt sem kaptam róla."
Azért az ilyen "szerviznek" is alaposan a körmére kéne nézni. Nem lennék meglepve, ha valami sumákság lenne a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!