Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg a Windows...

Hogyan tudhatom meg a Windows termékkulcsomat?

Figyelt kérdés

Szóval, ugorjunk vissza egy évet, amikor megvásároltam a Windwos 10 Pro-t. A Windows aktiválását a gépes boltban lèvő emberek távoli asztal kapcsolattal (AnyDesk alkalmazással) tették meg, így nekem a termékkulcsot nem mondták el, és papírt sem kaptam róla. Email címemet azóta letiltották ezért ha azon volt valami (bár nem volt) akkor elveszett...

A kérdésem az, hogy honnan tudhatom meg, mi a termékkulcs amivel aktiválva van a jelenlegi gépemen a Windows?

2021. júl. 26. 00:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem volt felírva azt már nemis tudod meg.

Ha belépsz MS fiókba a géppel ott át tudod rakni másik gépre a licenszet.

2021. júl. 26. 00:53
 2/11 A kérdező kommentje:
De tényleg semmi mód nincs arra hogy megtudjam?
2021. júl. 26. 00:54
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Nincs. De nincs is rá szükség.
2021. júl. 26. 01:02
 4/11 P.O.C. ***** válasza:
86%

[link]

vagy AIDA64, stb.

Persze kérdés, hogy milyen típusú licenc volt. Ugyanis mennyiségi licenc

Ha OEM kulcs, valóban nem kell, hiszen úgyis hardverhez kötött, nem tudod átvinni másik gépre, újra telepítéskor meg nem kell megadni, a digitális licenc automatikusan aktiválódik.

2021. júl. 26. 07:43
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Pl a produkey nevű kis programmal könnyen ki lehet olvasni ;)
2021. júl. 26. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Legfeljebb az itt található nyilvános kulcsok egyikét találja meg vele, amivel nem sokra megy..

[link]

2021. júl. 26. 07:54
 7/11 anonim ***** válasza:
6, Az mind1 mert én attól a kérdést megválaszoltam 😃
2021. júl. 26. 07:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"A Windows aktiválását a gépes boltban lèvő emberek távoli asztal kapcsolattal (AnyDesk alkalmazással) tették meg, így nekem a termékkulcsot nem mondták el, és papírt sem kaptam róla."

Azért az ilyen "szerviznek" is alaposan a körmére kéne nézni. Nem lennék meglepve, ha valami sumákság lenne a dologban.

2021. júl. 26. 08:32
 9/11 P.O.C. ***** válasza:
100%
#8: Vagy valami két dolláros eBay -es Volume MAK kulcsot kiszámláztak neki többszörös áron.
2021. júl. 26. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Ne mondjátok hogy nem lehet, mert de, lehet, van féltucat mód a kiolvasására, anno én is kiolvastam.
2021. júl. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!