Nem eredeti Windows van a gépemen. Ha most aktiválok egy eredeti termékkulcsot, akkor van más teendőm is?
Illegális aktiválással (MS Toolkit, KMSpico, cmd-s parancsok vagy hasonlóval) aktiválva van? Ha igen akkor telepítsd újra, ha nincs akkor szimplán megveszed a kulcsot beírod és megy általában...
Nyilván előfordulhat hogy szükséges egy újratelepítés de ennek kicsi az esélye.
Nem tudom mivel van aktiválva, mert valaki építette a gépet össze nekem, és nem kérdeztem. De illegálisan van, igen.
Szóval akkor ez egy nagyobb munkafolyamat lesz....
Vegyél a codeguru-tól egy win kulscot kb 1500-2000 ft e-mailben elküldik és aktiválod.
uyganigy van nekme is win-em
Lehet hogy pont most nem kéne párezerért win kulcsot venni...
Lásd a németeknél most a balhét, jelenleg jobban jár az (MÉG csak ott legalábbis) aki illegálisan aktiválta a dolgot.
Szóval javaslom hogy vagy eredeti kulcsot vegyél eredeti áron a Microsoft oldalán, vagy marad a KMSPico, Toolkit vagy a cmd-s játék.
Természetesen NEM BÍZTATOK senkit arra hogy illegálisan használjon Windowst vagy bármilyen szoftvert!
Üdv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!