Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem eredeti Windows van a...

Nem eredeti Windows van a gépemen. Ha most aktiválok egy eredeti termékkulcsot, akkor van más teendőm is?

Figyelt kérdés
Tehát ha veszek netről egy kulcsot, és csak simán beaktiválom, akkor jó lesz minden, vagy esetleg kell még valami extra dolgot csinálni? Gondolok itt telepítésre vagy egyéb műveletekre.
2021. márc. 13. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Illegális aktiválással (MS Toolkit, KMSpico, cmd-s parancsok vagy hasonlóval) aktiválva van? Ha igen akkor telepítsd újra, ha nincs akkor szimplán megveszed a kulcsot beírod és megy általában...

Nyilván előfordulhat hogy szükséges egy újratelepítés de ennek kicsi az esélye.

2021. márc. 13. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom mivel van aktiválva, mert valaki építette a gépet össze nekem, és nem kérdeztem. De illegálisan van, igen.

Szóval akkor ez egy nagyobb munkafolyamat lesz....

2021. márc. 13. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, akkor ajánlott újratelepíteni a dolgot...
2021. márc. 13. 14:36
 4/5 krimifanboy96probuilder ***** válasza:

Vegyél a codeguru-tól egy win kulscot kb 1500-2000 ft e-mailben elküldik és aktiválod.

uyganigy van nekme is win-em

2021. ápr. 10. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy pont most nem kéne párezerért win kulcsot venni...

Lásd a németeknél most a balhét, jelenleg jobban jár az (MÉG csak ott legalábbis) aki illegálisan aktiválta a dolgot.

Szóval javaslom hogy vagy eredeti kulcsot vegyél eredeti áron a Microsoft oldalán, vagy marad a KMSPico, Toolkit vagy a cmd-s játék.

Természetesen NEM BÍZTATOK senkit arra hogy illegálisan használjon Windowst vagy bármilyen szoftvert!

Üdv!

2021. ápr. 10. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!