Aktivaltam egy random win 10 pro termekkulcsot?
Figyelt kérdés
Szoval egy napja, hogy win 10 pro 2004-re frissitettem es nagyon zavart, hogy nem tudom szemelyre szabni a gepemet(hatterkep, talca rendezese, stb.) ezert elkezdtem keresni, hogy hogyan tudnam ingyen aktivalni. Sajnos eggyik modszer sem mukodott ezert elkeseredesemben rakerestem, hogy win 10 pro termekkulcs es a kep talalatoknal az elsot kimasoltam es betettem az aktivalashoz es legnagyobb meglepetesemre mukodott. Orultem is magamnak azonban elkezdtem egy kicsit aggodni, hogy ennek lehet-e barmi hatulutoje? Szerintetek mennyire volt rossz otlet ezt csinalni? Mit csinaljak, deaktivaljam minel hamarabb vagy csak csondben oruljek, hogy mukodott?2020. szept. 11. 00:11
1/3 anonim válasza:
A nyilvánosan közzétett kulcsokat általában letiltják előbb-utóbb, tehát ott tartasz, ahol a part szakad. Örülj, ameddig működik, aztán vegyél egy pro licenszet.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy különösebben tiltásra kerülne, gondolom nem a napokban került fel. (Ezt mondjuk meg is tudod nézni.) Bajod nem lesz tőle, nem fogja rád törni az ajtót a TEK.
3/3 anonim válasza:
A legrosszabb ami történhet, az az, hogy az MS letiltja.
Nem érdemes szórakozni ilyen megbízhatatlan oldalakkal.
Én a hardverapró-ról veszem mindig ha kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!