Huawei telefon random el kezd egy zenét játszani. Valakinel volt ilyen?
Figyelt kérdés
Tok fura érzés volt. Huawei telefon el kezd egy ilyen turum turum zenet játszani, nem tudom honnan indult el a telefon le volt némítva, minden es ez mitől lehetett?2020. aug. 18. 20:50
1/4 anonim válasza:
Nincs véletlen az ébresztő beállítva? Csak arra tudok gondolni.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nem volt véletlenül beállítva az ébresztő? Mert az szokott néma állapotban is szólni. De egyébként milyen az a turum turum zene? Ilyen gyári csengőhangra gondolsz?
3/4 anonim válasza:
Turum turum diumdisum tututu
Ébresztőre tippelek én is
4/4 atesz763 válasza:
Nekem az a tapasztalatom hogy a Huawei telefonok hajlamosak csak úgy önálló életre kelni, lehet hogy csak ébresztő mint fentebb említik, ha nem akkor indítsd újra telefont, valószínűleg utánna jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!