IPadomat “valami” követi, mert irreálisan fura nevű oldalakat dob fel a kereső, egyértelműen látszik, hogy valami nincs rendben. Mit tudok tenni? Van valami program ami ezt megoldja?
Közben, az iPad átír mindent (már kikapcsoltam).
Fentebb írtam: “Ma, bocs, már nem olvasok ....”, helyesen ezt akartam, hogy már nem jól olvasom ....
"az iPad átír mindent (már kikapcsoltam)"
ez mit jelent?
és ez a te hibád!
úgy, hogy nem írod le pontosan mit csinálsz, nem látok semmit, hogy milyen beállítások bannak a gépeden, kb lehetetlen megoldani a problémádat.
1 képet küldtél az is semmitmondó, semi infó nincs rajta amin el lehetne indulni.
Amit elmondat problémákat az kb hadoválás
követnek, megfigyelnek, tudom.
ez nem információ
szeretnék segíteni, de nem tudok, mert nem hagyod és nem adsz meg minden információt.
hoppá!!!
Elnézést kérek, nem láttam a bekarikázást, mert nekem ez az oldal tök normális.
Ezen ne akadj fent!
A fordítások működnek, hogy azt próbálják neked "eladni" hogy az az weboldal magyar.
Nem tűnt még fel a youtubeon, hogy egy külföldi csatorna által feltöltött videó cím is magyar?
Lehet azért nem, mert túl jól sikerült az automatikus fordítás.
Amikor ilyen félrefordításokat jelennek meg az nem vírus, hanem az automatikus fordítás nem tudja magyar nyelvhelyességgel lefordítani a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!