Szerintetek mi lenne a reális ár egy ilyen specifikációkkal rendelkező laptopért?
Eladó sorba fog kerülni, aztán nem igazán tudom még mennyiért hirdessem.
Dell Vostro 5481
-14' fullhd ips kijelző
-ujjlenyomat olvasás
-I7-8565U processzor
-8gb ddr4 ram (+1 slot bővítésre)
-nvidia mx130 dedikált gpu
-512gb nvme ssd (+1 slot bővítésre)
-VADI ÚJ AKKUMULÁTOR
-Windows 10 Pro
-Vékony business laptop elsősorban munkára, viszont a játékokkal is elég jól megküzd.
-Kisebb használatból eredő karcokkal sarkain stb. (kijelző makulátlan),
vigyázva volt rá. Évente volt pasztázva (arctic mx4) és tisztítva
szerviz által. Új ára 380-400 ezer forint körül volt.
Előre is köszi.
Ebay-en használt i5-ös 256gb ssd-s vostro 210k.
Köszi amúgy a normális választ.
Akik 120-150.000-et írtak, azok ránéztek már valaha a használt laptop árakra? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki ennyire szegényes tudással ezt a kategóráit böngéssze.
Van egy olyan érzésem, hogy csak reménykedtek, hogy felteszed ennyiért, ők pedig nézik a használt piacot hátha pont kifogják és a tényleges értékének az ~50%-áért lehet egy "új" laptopuk...
"Az sem egy utolsó szempont szerintem. :D"
A bitlocker az os része, kisfiam. Mindenkinek van, akinek Vista vagy újabb fut a gépén..
"+ még rengeteg dolgot tud ez a kis laptop."
Például 2 másodperc alatt összefosni magát, ha a storm elkezd indexelni egy akár kicsi, párezer fájlból álló projektet. Közepes méretű docker stack indítása kb vágyálom marad azon a "processzoron". Hisztizhetsz, ez sehol sem ér 300k forintot :) A tpm pedig évek óta követelménye a windows 10-nek, nincs olyan modern gép amiben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!