Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Star Wars Battlefront 2-höz...

Adrián Gaming kérdése:

A Star Wars Battlefront 2-höz a 2005-höz van e valami megoldás hogy növeljük csapatanik számát ? Mert attól falra másztam hogy kapok 35 katonát a végtelen ellen elve forditva lenne reálisabb de értem hogy kell a nehézség de a türelmem is véges.

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 11:18
 1/8 A kérdező kommentje:
kampány módban!! ez fontos és ki hagytam
2021. febr. 6. 14:22
 2/8 anonim válasza:
Sehogy egyszerűen jól kell taktikázni a templom ostromnál menj nyugodtan a sima klónnal ott neki a leghatáosabb fegyere adig amíg meg nem kapod Anakint, az űrcsatákban is ez a helyzet (amúgy meg teljesen így van jól hogy az ellen végtelen mert alpból kevesebb volt a klón mint a droid) szóval itt csak a taktik a lényeg
2021. febr. 24. 08:25
 3/8 A kérdező kommentje:
helló a könyvtároson már rég túl vvagyok jelen esetben azon bolygón vagyok mejen felvágott han egy kengurut és már bőven a birodalom korában járunk szóval így jogosan elvárható hogy mi legyünk többen hamár mi vagyunk a birodalom
2021. febr. 24. 08:47
 4/8 anonim válasza:
Ja szóval a hoth na igen az a 2004 es be se volt könnyű az egyszerűen azért nehéz mert ott a defenzív vagyis a lázadók oldalán könyebb a védekezés mivel ott a bázis és a rohamosztagosok vagyis a birodalom meg a nyílt tereoen futkározik ezért hullik úgy a csapat egyszerűen ott nincs más megoldás mint minél gyorsabban kilőnina palyzsgenerátort és futni be a bázisra de ha elviszel a lázadóktól egy siklót könyebben meg lehet csinálni.
2021. febr. 24. 09:10
 5/8 A kérdező kommentje:
én mindig ugy szoktam hogy ki szedem a légtornyokat meg a generátort az még ugy megy de utána bázis a nehéz még úgyis hogy dart vader-el megyek egyedül
2021. febr. 24. 09:40
 6/8 anonim válasza:
Érdemes oda vinni az eggyim AT-ATt és ha meghalsz vaderrel egyszerűen szétlősz mindenkit egy kisebb AT-ST lépegetőt is vigyél oda hogy be is láss tudod a kétlábú
2021. febr. 24. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj már az ajtón nem fér be nem hogy a kis barlang rendszerben
2021. febr. 24. 10:48
 8/8 anonim válasza:
Hát jó jó de a hangárt szépen meg lehet vele tisztítani. Egyszerűen mivel már a játék vége fele van ezért nehéz nem lehet veke mit csinálni próbálkozni kell (de ne aggódj az utolsó endori pálya sokkal nehezebb védeni a bunkert miközbe előre is kell törni + ott már vannak speeder bikeok a lázadóknak is szóval a hoth még nem is vészes
2021. febr. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!