Mennyire reális ha a Facebook más gépről jelez észlelést a beállítási opcióban?
SOS!
Júniusban jelszavat cseréltem a facebookon és rögtön minden helyről kijelentkeztem, ahol valaha is aktivitást jelzett az app. Azóta a telefonomon kívül máshol nem jelentkeztem be, a gépemet sem vettem elő. Tegnap nem voltam otthon, csak este 8-ra értem haza. Ma reggel kíváncsiságból megnéztem a bejelentkezéseket és tegnapi napot jelzett számítógépról, Chrome böngészőről olyan 17:00 tájékában. Bőven nem otthon voltam abban az időszakban, viszont a párom igen. Viszont nagyon sokszor már volt olyan eset, hogy 40-50 km-rel tőlünk volt az archívumban aktivitás, viszont sosem jártam arra. Lehetséges, hogy most is tévedett az Facebook, vagy a párom valahogy bejuthatott a fiókomba? Viszont akkor sem érteném hogy hogyan ha a jelszavam olyanra cseréltem, amit lehet már én sem tudok 😅
U.I.: mielőtt valaki elkezdené: NEM, nincs semmi titkolnivalóm, ami miatt félek, hogy belépett a fiókomba, csak nem szeretem ha ellenőrizgetnek.
A főbb kérdésben: más gépről jelez bejelentkezést*
Javítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!