Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam be ezt faceboo...

Hogyan állítsam be ezt facebookon?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Dióhélyban a háttérsztori: azon éjjel,amikor nyaralni indultunk (7 nappal ezelőtt) jött egy értesítés a facebooktól,hogy xy városban megpróbáltak belépni a fiókomba,meghogy zárolva van.Mivel gyenge netem volt,leszartam.Most amikor hazajöttem,megpróbáltam megváltoztatni a kódom,de nem lehet.Szerintem nem léptek be,meg nem is változtathatta meg senki,mert kidobott volna,meg egy ellenőrzést is futtatam,de nem talált semmi szokatlant.Az a pech,hogy nem tudok kódot sem kérni,mert a megadott email címem elavult.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám beállítani,hogy a telefonszámomra küldje a kódot? Mivel a(z) "elfelejtettem a jelszavam" fülecskénél csak az email címem ugrik fel.Próbáltam emailt adni hozzá a fiókomhoz,de oda is jelszó szügséges.A válaszokat előre is köszönöm!

2019. aug. 2. 11:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Valamiért számítástechnika kategóriába rakta az oldal...pedig szórakoztató eszközökre koppintottam... :'D Bocsi,nézzétek el légyszi
2019. aug. 2. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

"Dióhélyban"

Dióhéjban. Általános iskola harmadik osztály.

"a megadott email címem elavult"

Egy e-mail cím nem avul el, vagy van, vagy nincs.

2019. aug. 2. 13:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nem kioktatást kértem,hanem segítséget! Az "elavult" email címet az elavult fiókra értettem.Máskülönben sosem értettem azokat az embereket,akik mindnen pici dologba belekötnek :) Dióhéj* elnézést,remélem evel a lelkecskéd lenyugszik.Biztosan megfájdúlt volna az ujjacskád ha egy normális választ írsz. :) De azért köszönöm!
2019. aug. 2. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Máskülönben egy e-mail cím el tud avulni :) nézz nyugodtan utánna.
2019. aug. 2. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Utánanéztem, nem tud elavulni.

Nekem 15 éve van Gmail címem, nem avult még el. Olyan is van, amibe 2 éve nem léptem be, az sem avult el. És ha van e-mail címed,

És tényleg nem mindegy, hogy hogy írunk, gondolj bele, mi lenne itt, ha mindenki úgy írna, ahogy sikerülne.

2019. aug. 2. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Jogos,mindenki hibázik,én sem vagyok kivétel,én is hibáztam.Viszont szerintem nagy baj nincs a helyesírásommal,és s@ggfejként sem kell kezelni azért,mert egy szót nem "-j"-vel írtam,hanem "-ly"-vel.:D Nos,azt nem tudom,hogy a gmail avul-e vagy sem,de nekem a 4 éves yahoom elavult,amivel a facebookba vagyok bejelentkezve.Konkrétan be sem enged a fiókba.
2019. aug. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!