Hogy állítsam at a profilkepem facebookon anélkül hogy lájkokat kapjak, és mindenki kapjon róla értesitést?
Figyelt kérdés
Idegesit amikor lajkoljak a profilkepem, meg kommentelnek, stb. Tudom hogy atl lehet valahogy allitani "csakén"re, de nem tudom hogy azutan is tudjak e lajkolni. Valaki segitene?2018. febr. 14. 19:35
1/3 anonim válasza:
A profilkép csak nyilvános lehet.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet beállítani, mindenképpnlátják. Engem az idegesít mikor valaki ismerősöm lesz és kiírja a főoldalra másnak, meg azt hogy mit kedvelek. Szerintem semmi közük hozzáy nem azért kedvelek valamit hogy mindenki arcába nyomja, hanem mert vicces, vagy csak jól néz ki.
3/3 anonim válasza:
Szia. A feltöltés után rákattintasz, majd jobb oldalon fönt a neved mellett lenyitod a lefelé mutató kis ikonnal az ablakot, ahol kiválasztod a csak én opciót. A borítókép az mindig nyilvános. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!