Szerintetek mi lenne a reális ár egy ilyen specifikációkkal rendelkező laptopért?
Eladó sorba fog kerülni, aztán nem igazán tudom még mennyiért hirdessem.
Dell Vostro 5481
-14' fullhd ips kijelző
-ujjlenyomat olvasás
-I7-8565U processzor
-8gb ddr4 ram (+1 slot bővítésre)
-nvidia mx130 dedikált gpu
-512gb nvme ssd (+1 slot bővítésre)
-VADI ÚJ AKKUMULÁTOR
-Windows 10 Pro
-Vékony business laptop elsősorban munkára, viszont a játékokkal is elég jól megküzd.
-Kisebb használatból eredő karcokkal sarkain stb. (kijelző makulátlan),
vigyázva volt rá. Évente volt pasztázva (arctic mx4) és tisztítva
szerviz által. Új ára 380-400 ezer forint körül volt.
Előre is köszi.
300.000 Ft, az. Ha meg megnézel mit kapsz annyiért újonnan, rájössz, hogy körbe van hugyozva a sírja rendesen...
150ért baleknak el tudod adni
de használtan, kisebb karcokkal a sarkain 120-nál többe ne reménykedj.
Első válaszolónak köszi, valahova én is oda tippeltem.
Ez egy alu vázas dell gép, műanyag hp szarhoz nem hasonlítgatnám. :D
De azért köszi mindenkinek, bár akinek halvány fogalma sincs a laptopokról miért szólal meg?
újonnan ment ez 300k körül ahogy nézem, az i5-ös változatok pedig 200k+..
200-nál többet semmiképp sem ér, meghirdetheted 150k körül hátha lesz érdeklődő, de ha olyan 130-at kapsz érte az nagyjából reális ár
Nem baj. Egyébként én ilyen 240 és 300 közé saccoltam, csak gondoltam megkérdezek másokat is. Képben vagyok mi mennyibe kerül a piacon. Ez egy mondhatjuk középkategóriás (ha az xps a felsőkategória) alu vázas laptop. A Dell gyártja ami nem csak szerintem, hanem mások szerint is a legjobb business (windows) laptopokat gyártja. 8. generációs U-s intel i7, ez a mostani 10edik generációtól nem sokban tér el teljesítményben. Nézd meg mennyi most egy új i5-ös vostro. (400k)
120-130 ezer forintokat akik írtak azoknak FOGALMA sincsen a laptoppiacról. Ezek az olyan emberek akik összehasonlítják egy gamer laptoppal ami 300 ezer forintért már komoly gpuval bír. Két külön kategória. Ahogy a műanyag hp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!