SOS? Elvesztek az adataim?
Windows 7 ?
En ugy jartam ahogy mondod, bottal uthettem a nyomat egy par fajlnak. Azota se jottem ra mi tortent, pedig kerestem egy ideig a forumokon. Szerencsere csak vagy 3 file volt, es volt masolatom egy kulso tarolon.
Ugy nez ki volt egy Windows Update amelyik ezt csinalta.
void tool everything search
ezzel az appal mindent meg lehet keresni a gepen, ha egyaltalan meg van meg
lehet csak eldugta a windows.
Próbáld meg a Recuva-t. Én évekig kergettem az elveszett adataimat, cégekhez vittem, őrizgettem a merevlemezeket, mindenhol falakba ütköztem.
A sógorom elhozta nekem ezt a programot, és mindent, 5-6 éves, százszor felülírt dolgokat is előszedett. Mindent, amit korábban mindenhol máshol végleg elveszettnek mondtak, jópár tallér legombolása után. Fizetős, de törtben is hozzá lehet jutni. Hidd el. Engem megmentett.
#8 :-D felülírt adatokat nem tud semmiféle szoftver visszahozni.
A rekuvának dolgozol? :-D
Igen, nekem is ezt mondták. És hogy csak a kürt kft rendelkezik olyan technikával, hogy ilyesmit meg tudjon valósítani.
Megspóroltam 200 ezer forintot, merthogy a kürt azalatt nem köt semmilyen szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!