Elvesztek az adataim a vinyóról?
Újratelepítettem a Windows-t.
Két winchester van a gépemben, ebből az elsőt szoktam két felé partícionálni, ide megy a rendszer és a programok. Amikor újra rakom a gépet a másik vinyót mindig békén hagyom, mert ezen vannak az adataim, és azokat nem szoktam bántani.
A legutolsó telepítésénél véletlenül félrenyúltam és a particionálásnál kitöröltem az adatos vinyóm partícióját, nem formáztam, hanem töröltem. Természetesen azóta nem látja a gép csak a C és D meghajtókat és nem tudom hogy hozhatnám vissza az G-met anélkül hogy elveszíteném a rajta lévő (elég fontos) adatokat.
Vagy a törléssel már rég elveszítettem? Nem vagyok biztos benne hogy működik ez. Kérlek segítsetek!
Jó eséllyel vissza tudod nyerni az adatok minimum 90 %-t, így, hogy nem írtál rá, és nem is partícionáltad.
Programok: Recuva [link] Get Data Back for NTFS másikat nem enged.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
A Partition Wizard gyönyörűen visszahozta a partíciót és minden rajta lévő adatom sértetlenül megvan.
Hálás köszönet!
Ha a későbbiekben valakinek hasonló gondja támad és olvassa ezt a kérdést, tudom ajánlani a TestDisk programot is, nekem segített hasonló esetben, teljesen ingyenes, multiplatformos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!