Újratelepítés után hogyan lehet újra seedelni? Torrentek elvesztek, nincs mentés róluk.
Ha a letöltött dolgok sincsenek már meg (filmek, stb.), akkor le kell töltened újra.
Ha megvan, akkor a megfelelő helyre be kell másolni. Utána újra "letölteni", de letöltés helyett ellenőrizni fogja a meglévő fájlokat. És ha minden rendben, akkor beáll seedelni.
Hát sajnos előre kell ilyenkor gondolkozni és nem hátrány, sőt feltétel, hogy külön partíción legyenek a torrentel kapcsolatos dolgok. Mert helyreállítható újratelepítés után is az eredeti állapot. Én épp 2 hete raktam újra a windowst és 120 fájlt viszek. A kliens, történetesen az UTorrent beállításai, win7 -nél a felhasználói mappában van, azon belül is az Application Data/ Roaming µTorrent (7,38MB). Tovább mentem és egy külön rejtett partícióra mentem a mappa tartalmát az Acronis nevű programmal napi szinten. Ha így ezt visszatöltöm win reinstall után az eredeti helyére, akkor ugyanúgy folytatódik a seedelés, mint előtte, ugyanis a mappában alapértelmezetten van a µTorrent futtatható állománya, telepíteni sem kell külön.
Persze a programon belül az elérési utak változatlanok maradtak vagy be kell tallózni. 2-3 torrentnél igaz jogosultsági gondok voltak - azt nem tudom hova tenni miért pont azok- de saját tulajdonba kell venni a kész anyagot és a torrent fájlt is és ment tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!