Elvesztek az adataim! Windows újratelepítés után.
Valaki, valami tipp?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szoftveres baja volt a laptopomnak ezért újratelepítettem (segítséggel). Nem a Merevlemezes részre mentem rá, hanem az alapbeállításokra, mégis mindenem eltűnt a laptopról.. nagyon fontosak lennének azok az adatok. Hálás lennék, ha valaki segítene, honnan tudnám újra előhívni őket! Azt mondták, ha nem a merevlemezt formázom, megmaradnak.. mégsem találom.. :(
Acer Aspire E5-511 laptopról lenne szó, Windows 8.1
Totál lepucolt mindent így felszabadult az összes hely vagy ott van hogy még x Gb amit azok a fájlok foglalnak el amit te hiányolsz csak nem látod?
2015. szept. 8. 20:16
2/8 A kérdező kommentje:
450 gigából 420 szabad, azt hiszem a hiányolt fájlok is megvannak még.. remélem
2015. szept. 8. 20:28
3/8 anonim válasza:
Akkor szerintem azt a többit a windows foglalja le és nincs meg a többi :/ De hátha nincs igazamm
2015. szept. 8. 20:37
4/8 anonim válasza:
Pedagógia: csak az optimista balekok nem tartanak a cuccaikról biztonsági másolatokat, most majd megtanulod.
Nade: át kéne nézetni a hdd-t pl. az Easeus Data Recovery-vel, vagy hasonló adatmentő programmal. És természetese ahogy használod a gépet, az esély bármi visszanyerésére egyre csökken, úgyhogy én most vennem ki azt a hdd-t és egy másik gépen nézném át.
2015. szept. 8. 21:41
5/8 anonim válasza:
kis szerencsével a c meghajtódon van egy windows old mappa, abban talán benne van pár adat, egyébként meg midnenféle recovery toolokkal célszerű próbálkozni
2015. szept. 9. 02:40
6/8 anonim válasza:
ezért kellene a merevlemezt particionálni. minden cuccodat a d/-n tartani, akkor ez nem fordul elő.
2015. szept. 9. 11:43
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nos úgy néz ki, a hétvégém az adatok újra letöltésével, képek mentésével fog telni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!