Windows újrarakás- tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Vettem használtan egy laptopot, és szeretném teljesen újrarakni az egészet. Az alján ott van a windows matrica a hitelesítő kóddal. Hogyan csináljam, hogy minden, ami van rajta letörlődjön, és utána hogy telepítsem újra a windows-t? (ha tudtok linkelni valami honlapot vagy videót, ami bemutatja a lépéseket, azt is megköszönném.)2013. márc. 16. 14:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyedül ne állj neki! Keress egy szakit, aki hajlandó úgy megcsinálni, hogy közben figyelheted. Nem bonyolult, de elsőre "kitalálni", hogy mikor hova kell kattintani az nem egyszerű.
2/3 JulesM111 válasza:
Add oda a lapost valami geek.nek, te meg qrj egy jót a barátnőddel/barátoddal.
3/3 anonim válasza:
Hozzáértő segítsége akkor kell, ha teljesen analfabéta vagy :) A neten rengeteg telepítési útmutató van, nem linkelek, a gugliban ott van az összes. Ha van egy működő pc-d internettel, akkor mellette simán nekiállhatsz a laptop telepítésnek és bármivel megakadsz, rákeresel a problémára.
Én is pont így telepítettem először xp-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!