Windows 7-et rakjam fel?
Jelenleg van egy laptopom, amelyben 768MB RAM memória dolgozik, és Windows XP SP3 van rajta. Kb egy hónapja azt csinálja, hogy a bekapcsolás után 20 perccel kék halált ad be egy másodpercre, majd újraindul. Nem tudom használni a laptopot. Amikor megvettem XP volt rajta, aztán újraraktam az én XP lemezemmel, és látszott a laptopon, hogy nem tetszik neki az én lemezemen található XP. Most pedig Kékhalált ad be folyamatosan... Van egy Win. 7 lemezem is, de nem vagyok biztos benne, hogy azt rakjam rá. Windows 7-nek ugye 1GB RAM kell, és nekem 768MB van.
Megrendeltem hozzá 1GB RAM-ot, de kérdés, hogy mikor érkezik meg, mert külföldről hozzák. Az baj lenne, hogyha úgy raknám fel a Win. 7-et, hogy még nincsen meg az 1GB RAM? Ha felraknám, utána pár nappal meg is lenne az 1GB. Szerintetek a Win. 7 telepítő engedni fogja felrakni 768MB RAM-mal? Vagy egyáltalán el fogja bírni? Nagyon fontos lenne, mert nagyon idegesítő ez a kékhalál... Az XP-t meg nem szeretném felrakni, mert valahogy sehogysem tetszik a laptopomnak... :/
Szerintetek? Mi a teendő ilyenkor?
A válaszokat előre is köszönöm!
Elmegy 1 GB RAM-al is, sőt elárulom 512 MB-al is felmegy még a gépre, de használhatatlan.
Nekem 1 GB RAM, + 1,7 Pentium egymagos procin van fent, és hát... Használható, de fűteni lehet vele.
Szegény ember... Hány éves ez a laptop? o.O Mert nekem a régi gépemen ugyanennyi ram van, de az nem laptop :s ...
Erre nem tudsz win7-et rakni, lehet, hogy elindulna a telepítő, de nem lennél megelégedve a sebességgel. Ha ez az egyetlen laptopod van, akkor inkább nem is mondom, hogy vegyél újat, mert tuti nincs $-ed újra. Ha van másik géped is, miért nem azt használod?
Na mind1... Felraktam a Windows 7-et 768MB RAM-mal, és egészen jól megy! Ráadásul már megérkezett az 1GB RAM is. :)
A Driverekkel akadnak problémáim még. :(
A Windows XP-s hang Drivert fel tudtam rakni (Egy jó 20 perc alatt Windows 7-re.) A Memory-Stick kártyaolvasót is felrakta... (Win. XP-s Driver szintén.) A Wi-Fi-t mire megtaláltam eltelt egy nap... (Az XP-s Wi-Fi Drivert nem engedte felrakni, ezért keresnem kellett Win. 7-est, de nem találtam. Találtam utána egy Windows Vistás Drivert a Wi-Fi-hez is, amit sikerült felrakni.)
A Bluetooth-t is sikerülrt felrakni. (Szintén XP-s Driverrel.)
Már csak a videokártya driver kellene, ami ráadásul a legfontosabb, de nem találom sehol. :/
A videokártyám neve: ATi Mobility Radeon 9200.
Ehhez kellene egy Windows 7-es Driver, de eddig sehol sem találtam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!