Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem a gépemre a...

Nevemmiszter kérdése:

Letöltöttem a gépemre a windows 7-et és (isoban) és hogy rakjam rá a dvd lemezre? Az isot vagy mit?

Figyelt kérdés

2014. nov. 28. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Képfájl lemezre írása opcióval.
2014. nov. 28. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ki kell írnod a képfájlt (.iso) DVD-re, lehetőleg a legisebb írósebességgel.
2014. nov. 28. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Tök mind1 milyen sebességgel írja. Ez az adatveszteség mert gyorsan írja dolog akkora hülyeség.

Lassan szívjam a cigit, hogy később kapjak tüdőrákot?

2014. nov. 28. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemmondod? Akkor szerinted miért van több írási sebesség?
2014. nov. 28. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Évek óta nem írtam már DVD-t, nincs is a gépben író, mert minek. Nagyon ritkán kell, mint ahogy Windows-t telepíteni, de minden ilyen alkalommal pendrive-ról telepítek. Na mindegy, nem ez a lényeg. A lényeg, hogy még az őskorban egyszer írtam gyors sebességgel, a felírt fájlnevek elolvasásán kívül semmire nem tudtam használni a CD-t, míg a leglassabb írást választva sosem volt gondom a fájlok tartalmának olvasásval.

Kérdező: ha írás után egy db iso fájlt látsz a lemezen, az nem jó, tehát ne adatként, hanem lemezképként írd ki. Úgy érzem pontos utasításokat kellene adnunk, de nem tudjuk milyen íróprogramot használsz. Nem tudom okoz-e majd gondot a továbbiakban a telepítő lemezről indítás, de írj, majd segítünk.

2014. nov. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!