Letöltöttem a gépemre a GIMP képszerkesztőprogramot, de nagyon nem megy a használata, gyakorló fotós vagyok, valaki segítene hogyan tudnám ezt jol használni?
Úgylátom itt is fokozódik a hangulat... :-)
Kedves kérdező, nincs teljesen igazad... ...és az #1-ső hozzászólónak meg részben igaza van... :-)
Attól, hogy gyakorló fotós vagy, az nem jelenti azt, hogy egy célszoftvert alapból jól fogsz kezelni és 1-2 perc alatt átlátni... :-)
Pl. nem elég eldönteni, hogy én mondjuk modellezni szeretnék 3D-s alakzatokat, letöltöm a 3D Studio Max-ot és akkor már én 3 nap alatt lemodellezek egy Shrek rajzfilmet... :-)
Ha meg akarod érteni, bizony neki kell hasalnod, nézegetni tutoriálokat a neten, napersze elsőb tudni kellene, hogy mit akarsz csinálni... :-) ...aztán már könnyebb lenne.
Mint minden szoftvert ezt is meg kell tanulni használni. Ha konkrét kérdésed van az oké, de azt senkitől ne várd, hogy egyenként elmagyarázza a funkciók működését és egy könyv terjedelmében leírja neked, hogyan használd.
Amúgy meg ha gyakorló fotós vagy vegyél Lightroomot és tanuld meg használni. Jobban jársz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!