Random számítógép bekapcsolódás az este közepén. Miért?
Körülbelül fél éve a számítógépem véletlen szerűen bekapcsol, de érdekes módon csak este. Eddig nem igazán zavart, a gép alapzaja mellet is jól alszok (:D), de most úgy kíváncsi lettem, hogy ez miért van. Újra raktam a Windowst és még úgy is csinálja.
Tippek?
Ez elég érdekes.Milyen windows-t használsz?
Nekem windows 10-nél olyan dolog van jelen,hogyha kikapcsolt gépnél hozzáérek egy billentyűhöz attól be is kapcsol a gép.Fogalmam nincs hogy kell kikapcsolni,biosban sem találtam rá semmit.Azért a reggeli készülődésnél 2-3x általában bekapcsolom a nagy pakolászás közepette.Nem túl kényelmes
A windows 10 megfigyel téged, hogy mikor vagy elérhető, mi kor nem.. Ha ez megvan akkor bekapcsolja a gépet és elkezdi frissítéseket letőlteni,utána magától lekapcsol..
Ha nem frissít , akkor nemtudom
#1,#3 ez biosban letilthato.
4# Köszi!Még bios sem kellett hozzá.
3# Eszközkezelő->Billentyűzet,kiválasztod->Energiagazdálkodás fül->Az eszköz felébresztheti a számítógépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!