Van pár program ami más progromaok letöltése során került a gépemre, mit tudok tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
ezeka progik kínaiul vannak, semmit nem értek belőlük és szeretném eltávolítani őket, de természetesen nem engedi őket, illetve meg sem jelenik a programok törlése és módosítása között, nem tudom mit lehetne velük csinálni, de idegesítőek, egyébként a hibaüzenet az ,hogy: a mappa módosításához forduljon engedélyért rendszergazdák... ezzel kapcsolatban már olvastam itt a gyakori kérdéseken is pár dolgot de nem segítettek, mit tudok tenni ,hogy ne kelljen újra rakni a gépet és eltűntetni ezeket? illetve többi lyen kínai progi lejött 3-4 db. és a C meghajtómon több mappa is létrejött nekik, de van közöttük olyan amire szükségem van aká mappán belül is, tehát csak a kínai vackokat akarom eltűntetni, előre is köszönöm ha tudtok segíteni.2016. márc. 3. 17:20
1/6 anonim válasza:
biztos admin-ban vagy amikor le akarod törölni?
2/6 A kérdező kommentje:
igen, adminban vagyok
2016. márc. 4. 14:52
3/6 axonbite válasza:
adw cleanert töltsd le és futtasd.
4/6 anonim válasza:
Futtass valami ingyeneset, használhatót!
5/6 anonim válasza:
Sya! Kontrák Attila vagyok. Használd az Iobit unlokker-t és még ott van a Geek Ezt letöltöd kibontás asztalra és ha ezen megnyitáskor megjelennek akkor kijel és fent rákatt kényszerített eltáv és hátradőlsz, meg ott az Iobit Unlocker és az még a maradványoktól is meg szabadítja a géped ebbe is meg az unlokkerbe belehúzod amit tör szeretnél és kész is az unlocker kissé tovább tart mert megkeresi a töredékeket amit hátrahagynának a programok ! Nekem ezek segítettek ingyé vannak és szupik! Sya én
6/6 anonim válasza:
Mármint a Geek Uninstaller Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!