Mi történik ha kiderül?
Már melyik szolgáltatót és mi közük van hozzá egyébként is?
Az ESET egy szlovák cég, és nem foglalkoznak internetszolgáltatással (veled se).
Ingyen és önként kiadja a cég a saját kódjait, hogy azt mások felhasználhassák. Ebben nincs még bűn sem, nyilván tisztában vannak a kockázattal és a ténnyel hogy nem csak annyi ember fér majd a nyilvános kulcsokhoz, amennyien megveszik az újságot.
Ez promóció, még így az ő programjukat használják az emberek és az elégedettség alapján akár vásárlókat is szerezhetnek, amiből megint jól jönnek ki. Ne legyen bűntudatod, nincs miért.
Én szolgáltató alatt nem az internet szolgáltatót hanem a vírusirtót forgalmazó céget értettem:D
2. válaszoló, Akkor jó, csak én azt hittem hogyha egyszer alapból fizetős a cucc, a cégnek szúrhatja a szemét ha ennek ellenére mégis sokan használják ingyen de úgylátszik mégse, Kösz:)
Ezek az ESET_NOD újságkódot legálisak és reklám célokból kerülnek fel, ráadásul csak egy hónapig jók.
Naponta megkapják ugyanazt a frissitést, mint a fizetős.
De ha pl. a 30 nap után kazah, orosz vagy kínai szerverre csatlakozik, onnan frissiti magát, akkor az ESET ezt letiltja. De nem is érdemes ezzel próbálkozni, mert hamis vagy lejárt kóddal le van tiltva a frissitése a valódi szerverről és ha tűzfalas, az ki van kapcsolva!
Egyszóval: vagy megveszed (vannak kedvezmények), vagy más, ingyenes vírusirtót használsz. Nekem megéri egy évre a 6000 ft-ot.
És az a másik meg pont azt írta hogy az a 2 perc regisztráció éri meg neki havonta fizetés helyett:)
haj most már teljesen belekavarodtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!