Mit jelent ez? Veszelyt jelent ez a gepemre?
Spybot Search and Destroy
Event TeaTimer
Spybot - Search & Destroy has detected a change to a System Startup entry.
Definition TeaTimer
Spybot-S&D Resident watches for changes to this setting, and allows you to react to them.
User interactions TeaTimer
Not all startup entries are bad - you have to decide if you trust the program that asks the change. During a user-initiated software installation for example, you would usually allow this change. If this happens while surfing the web or without any intended system changes, you should be careful.
file:///C:/Users/Laci/Pictures/Untitled.jpg
ez a file tutti nem jelent veszélyt mivel ez csak egy képfile
Szerintem írd le mégegyszer mit akarsz csinálni.A TeaTimer, a spybothoz tartozik.Azt kérdezte, hogy akarod-e telepíteni a programot, de ha ezt akkor írta ki, amikor netezel, vagy éppen semmit sem akarsz telepíteni, akkor veszélynek lehetsz kitéve.(vagyis valmi más és nem feltétlenül jó indulatú dolog akar települni a gépedre).A spybot jó tulajdonsága, hogy ezekre figyelmeztet.
A zonealarmon mit nem értesz?Amit tenni kéne vele, az annyi, hogy magasabbra állítod a biztonsági szintet, de ez nem kötelező, csak ajánlott.A program fut magatól és néha engedélyt kér a programok csatlakozásához a netre.
Remélem most már mindent értesz.
Spybot et Search: állítsd át magyarra (Languagues, tud magyarul). Frissités lehet automatikus vagy kézi. Engedd meg a tűzfalon, hogy kapcsolódhasson a netre.
ZoneAlarm beállítása: Program control, csak a netkapcsolat, vírus- és kémprogram irtó, böngészők, levelező, Windows Update stb. engedd ki a netre. Ezeknél első két odszlopba pipa, a többi X (jobb egérgombbal katt, úgy állithatod be). Ha ezt teszed, nem fog állandóan kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!