Szisztok! 2-3 hete raktam egy jelszót a gépemre. Rendszergazda jelszót nem tudom win7em. Mit lehet tenni?
Szia!
Az első gondolom úgy gondolja, hogy mikor indítod a géped akkor F8 majd csökkentett módba indítsd. Ekkor Rendszergazda felhasználó és ott le tudod venni a jelszót.
ERD Commander 2011 ez kell neked kiírod bootolhatóan cd-re és használod ezt a részét: Reset tool for system passwords
Ha ezzel nem megy, akkor előveszed a Win7 lemezt és Format C majd új telepítés és a jelszómegadásakor legközelebb olyat választasz amit tuti nem felejtesz el ÉS elkészíted a Jelszó kiadó lemezt.
ERD Commander 2011 ez kell neked kiírod bootolhatóan cd-re és használod ezt a részét: Reset tool for system passwords
Ha ezzel nem megy, akkor előveszed a Win7 lemezt és Format C majd új telepítés és a jelszómegadásakor legközelebb olyat választasz amit tuti nem felejtesz el ÉS elkészíted a Jelszó kiadó lemezt.
ezt h érted?
Gondolom igen, bár én már évek óta nem használok Nero-t. Túl nagy lett, meg fizetős és még felejthető is :)
Ez mindazt tudja amit a Nero, ingyenes és még Magyarul is tud: [link]
Illetve Img kiíráshoz és készítéshez néha ezt használom:
A magyarítást külön kell letölteni hozzá az oldalról, szintén ingyenes, kicsi és jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!