Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megszűnik a NOD32 egyik...

Megszűnik a NOD32 egyik írtója, mert frissül, újat kell letölteni helyette, de nem akarok fizetni érte neten a hivatalos oldalon. Mit csináljak? Honnan szeedjek vírusírtót a gépemre?

Figyelt kérdés

Tegnap írta ki, amikor bekapcsoltam a laptopom, hogy megszűnik a nemtudom melyik verziószámú NOD32, szóval telepítsem az újat. Lehet ingyen próbaverziót is letölteni, de az is csak okt. 31-ig jó. Mit csináljak? El kéne vinni informatikushoz? Mondjukvan olyan ismerősünk...

DE SIETNI KÉNE VELE, mert nemsoká megszünik...

2011. júl. 21. 10:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

vidd el hozzá

5 perc alatt megoldja

2011. júl. 21. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Csak a gond van a Noddal, használj helyette Avastot, semmivel sem rosszabb, ha valaki azt monjda, igen, a hiba az esetek 99%-ában a userben, nem a vírusirtóban van.

Ha nem mondasz le a nodról, akkor meg szólj az ismerősödnek.

2011. júl. 21. 11:05
 3/12 A kérdező kommentje:

okés, de az avastot is valakinek fel kell tennie a gépre! :S

különben nekem mind1,h mi van rajta, csak amikor megvettük a gépeet, ezt tették rá a boltban. de nekem az a lényeg vsak , hogy lgegyen rajta valami, mivel nem vagyok egy informatikus zseni... :)

2011. júl. 21. 12:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha közel laksz én megcsinálom :)
2011. júl. 21. 12:16
 5/12 A kérdező kommentje:
:D nekem van informatikus haverom, ha kéne. csak azt szseretném kérdezni, hogy hogyan oldjam meg a vírusírtós cuccot... hogy hogyan szerezzek valami jó vírusírtót, és ha lehet, akkor úgy, hogy ne kelljen infós hozzá. vannak neten ilyen próbaverziók, pl. 1 hónapig ingyen használhatod, utána vedd meg. azok jók? mert akk meglehet csinálni, hogy a dátumot mindig visszaállítom, és akk nem telik le az 1 hónap... ? vagy hogy? :/ :)
2011. júl. 21. 12:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha vársz egy pillanatig, segítek itt.

Illetve megpróbálok.

2011. júl. 21. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Esetleg megpróbálhatod így, de nemigen jársz ezzel sikerrel:

NOD32 valósidejű fájlrendszervédelmét letiltod. Ha a zöld szemre (vagy piros, vagy narancssárga, attól függ) jobb egérrel kattintasz, akkor ott biztos kijön egy ilyen lehetőség.

Start menü / Vezérlőpult / Program törlése (Vista és 7 alatt, de XP alatt is nagyon hasonló)

Megvárod, míg megjelenik egy lista.

Megkeresed az ESET NOD32 Antivirust, és rákattintasz, onnantól törlöd, a feljövő párbeszédpanel (ablak) ebben segítségedre lesz.

Újraindítod a gépet.

Ha ez a módszer nem sikerült, mert a NOD32 nem hagyta magát, nem gond, mert jön a következő. Viszont a következő módszerre csak akkor vállalok neked garanciát, ha tudsz angolul, és elolvasod a linkelt oldalon szereplő információkat!

Letöltöd innen ezt, az Asztalra:

[link]

(Uninstaller tool, zöld Download gombbal). A honlap utasításait olvasd el, és ha lehet, írd ki egy lapra.

Újraindítod a gépet. Innentől az én utasításaimat is írd ki, mert a műveletsor alatt nem fogod tudni elolvasni.

Töltés közben, még jó korán F8-at nyomogatsz.

A Windowst-t csökkentett módban indítod.

Megnyitod a fájlt az Asztalról, és az oldal utasításait követed, amiről a fájlt ugyebár leszedted.

Újraindítod a gépet, NORMÁL MÓDBAN.

Letöltöd ezt, innen, az asztalra:

[link]

Megnyitod, a telepítő segíteni fog.

Telepítés után elkezd egy gyorsvizsgálatot, ezt a Mégse vagy Kilépés gombbal leállíthatod azonnal.

Ha feldob egy ablakot, amiben több lehetőséget is felajánl, ott kattints a regisztrációra (registration). Vagy ha nem dobott fel ablakot, akkor narancssárga gömb fehér a betűvel, arra jobb egérrel / alulról a második: Regisztrálási információk.

Regisztrálnod kell, válaszd az Online regisztrációt.

Fel fog dobni egy reklámot, hogy válaszd a fizetős verziót. NE! Kattints a szürke regisztráció gombra, azzal megindul az ingyenes verzió regisztrálása.

Megadhatod a személyes információidat, nem élnek vele vissza.

És így nyersz valamennyi időt, szólj az informatikus ismerősödnek, hogy csinálja meg a NOD32-t neked.

2011. júl. 21. 13:20
 8/12 anonim ***** válasza:

:)

Amikor elmegyek házhoz és közlöm hogy a gép és a telepíttet

játék nem igazán férnek meg egymással mindig van a hátérbe valami infós ismerős akivel még megnézetik

:))

De előtte jól szét barmolják a rendszert :( háha elindul az a bizonyos játék

~és mindig csodálkozom hogy miért néznek rám mérgesen~

2011. júl. 21. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:53,

remélem nem rám gondoltál. Én csak azért írtam, hogy mire szakértőhöz eljut, addig is legyen működőképes vírusirtója.

2011. júl. 21. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:

:)

nem

2011. júl. 21. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!