Megszűnik a NOD32 egyik írtója, mert frissül, újat kell letölteni helyette, de nem akarok fizetni érte neten a hivatalos oldalon. Mit csináljak? Honnan szeedjek vírusírtót a gépemre?
Tegnap írta ki, amikor bekapcsoltam a laptopom, hogy megszűnik a nemtudom melyik verziószámú NOD32, szóval telepítsem az újat. Lehet ingyen próbaverziót is letölteni, de az is csak okt. 31-ig jó. Mit csináljak? El kéne vinni informatikushoz? Mondjukvan olyan ismerősünk...
DE SIETNI KÉNE VELE, mert nemsoká megszünik...
vidd el hozzá
5 perc alatt megoldja
Csak a gond van a Noddal, használj helyette Avastot, semmivel sem rosszabb, ha valaki azt monjda, igen, a hiba az esetek 99%-ában a userben, nem a vírusirtóban van.
Ha nem mondasz le a nodról, akkor meg szólj az ismerősödnek.
okés, de az avastot is valakinek fel kell tennie a gépre! :S
különben nekem mind1,h mi van rajta, csak amikor megvettük a gépeet, ezt tették rá a boltban. de nekem az a lényeg vsak , hogy lgegyen rajta valami, mivel nem vagyok egy informatikus zseni... :)
Ha vársz egy pillanatig, segítek itt.
Illetve megpróbálok.
Esetleg megpróbálhatod így, de nemigen jársz ezzel sikerrel:
NOD32 valósidejű fájlrendszervédelmét letiltod. Ha a zöld szemre (vagy piros, vagy narancssárga, attól függ) jobb egérrel kattintasz, akkor ott biztos kijön egy ilyen lehetőség.
Start menü / Vezérlőpult / Program törlése (Vista és 7 alatt, de XP alatt is nagyon hasonló)
Megvárod, míg megjelenik egy lista.
Megkeresed az ESET NOD32 Antivirust, és rákattintasz, onnantól törlöd, a feljövő párbeszédpanel (ablak) ebben segítségedre lesz.
Újraindítod a gépet.
Ha ez a módszer nem sikerült, mert a NOD32 nem hagyta magát, nem gond, mert jön a következő. Viszont a következő módszerre csak akkor vállalok neked garanciát, ha tudsz angolul, és elolvasod a linkelt oldalon szereplő információkat!
Letöltöd innen ezt, az Asztalra:
(Uninstaller tool, zöld Download gombbal). A honlap utasításait olvasd el, és ha lehet, írd ki egy lapra.
Újraindítod a gépet. Innentől az én utasításaimat is írd ki, mert a műveletsor alatt nem fogod tudni elolvasni.
Töltés közben, még jó korán F8-at nyomogatsz.
A Windowst-t csökkentett módban indítod.
Megnyitod a fájlt az Asztalról, és az oldal utasításait követed, amiről a fájlt ugyebár leszedted.
Újraindítod a gépet, NORMÁL MÓDBAN.
Letöltöd ezt, innen, az asztalra:
Megnyitod, a telepítő segíteni fog.
Telepítés után elkezd egy gyorsvizsgálatot, ezt a Mégse vagy Kilépés gombbal leállíthatod azonnal.
Ha feldob egy ablakot, amiben több lehetőséget is felajánl, ott kattints a regisztrációra (registration). Vagy ha nem dobott fel ablakot, akkor narancssárga gömb fehér a betűvel, arra jobb egérrel / alulról a második: Regisztrálási információk.
Regisztrálnod kell, válaszd az Online regisztrációt.
Fel fog dobni egy reklámot, hogy válaszd a fizetős verziót. NE! Kattints a szürke regisztráció gombra, azzal megindul az ingyenes verzió regisztrálása.
Megadhatod a személyes információidat, nem élnek vele vissza.
És így nyersz valamennyi időt, szólj az informatikus ismerősödnek, hogy csinálja meg a NOD32-t neked.
:)
Amikor elmegyek házhoz és közlöm hogy a gép és a telepíttet
játék nem igazán férnek meg egymással mindig van a hátérbe valami infós ismerős akivel még megnézetik
:))
De előtte jól szét barmolják a rendszert :( háha elindul az a bizonyos játék
~és mindig csodálkozom hogy miért néznek rám mérgesen~
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:53,
remélem nem rám gondoltál. Én csak azért írtam, hogy mire szakértőhöz eljut, addig is legyen működőképes vírusirtója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!