Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megszűnik a NOD32 egyik...

Megszűnik a NOD32 egyik írtója, mert frissül, újat kell letölteni helyette, de nem akarok fizetni érte neten a hivatalos oldalon. Mit csináljak? Honnan szeedjek vírusírtót a gépemre?

Figyelt kérdés

Tegnap írta ki, amikor bekapcsoltam a laptopom, hogy megszűnik a nemtudom melyik verziószámú NOD32, szóval telepítsem az újat. Lehet ingyen próbaverziót is letölteni, de az is csak okt. 31-ig jó. Mit csináljak? El kéne vinni informatikushoz? Mondjukvan olyan ismerősünk...

DE SIETNI KÉNE VELE, mert nemsoká megszünik...

2011. júl. 21. 10:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nagyonszépen köszönööm a segítségeteket, beszéltem az infós ismerősömmel,akinek szintén ilyen vírusírtója van,mint kiderült,é s elkezdte nekem Ádámtól meg Évától,hogy feltöri,meg leszedi,meg átkonvertálja,meg anyám kínja,és magának is megcsinálja meg nekem is! :D

de tényleg köszönöm MINDENKINEK! :)

2011. júl. 25. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
:))
2011. júl. 25. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!