Milyen vírusírtó jó a gépemre amit elbír?
Figyelt kérdés
Rendszer
Microsoft Windows xp professional 2002-es verzió
Szervízcsomag 3
AMD Unknow Processzor
1.60 GHz. 512 MB RAM
2011. jún. 10. 16:24
1/8 Marczi válasza:
Nagyjából semmilyet. A MS specifikációja szerint XP SP3 legalább 1BG memóriát kér.
Amúgy én AVIRA free editiont ajánlok (mert ha magánhasználatra van a gép, akkor ingyenes, és nagyon meg vagyok vele elégedve. [link] )
3/8 eNerdzsy válasza:
Próbáld ki a Microsoft Security Essentials -t ami ingyenes.
Letöltés: www.microsoft.com
4/8 A kérdező kommentje:
Microsoft Essentialsot sajnos nembirja el avirát már probáltam de azmondják rola beengedi a virust most pillanatnyilag avast van még ötlet?
2011. jún. 10. 16:36
5/8 Marczi válasza:
eNerdzsy-re reagálva: Azt inkább ne! A múltkor is jó nagy lyuk tátongott a vírusvédelmén.
Elkerülendő ezenkívül a Nod, AVG, Avast...
6/8 anonim válasza:
Microfost programot ne használj, főleg vírusirtót ne! Amúgy én 1 GB memóriával avastot használok, eddig nincs gond vele, bár 512 megával nem tom mit produkálna.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Az Avira felismerése nem sokkal marad az Avast alatt (talán kb 1% vagy még annyi se), gyengébb gépre simán mehet. Amit Avira beenged, azt általában az Avast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!