Milyen hatékony (és gépet le nem lassító) vírusirtó programot telepítsek a gépemre?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 15:08
1/9 anonim válasza:
Avira Antivir, én ezt használom, nem volt gondom vírusokkal, és a csak közepesen jó gépemmel is tudok rendesen játszani.
2/9 anonim válasza:
Szintén Avirát használok. Kicsi az erőforrás igénye, gyors, hatékony, ingyenes.
3/9 anonim válasza:
Az ESET és Norton termékeket kerüld. Avast vagy Avira hibátlan, a warez verziókat használók hülyék.
4/9 anonim válasza:
én avastot használok évek óta. semmi gond és a gép is tempós. :)
5/9 anonim válasza:
Én az Avast!-ot javaslom. 3 éve egyszer sem volt vírusom.
És nem fogja a gépet.
7/9 anonim válasza:
16:08
Jó ötlet, de gondolom a kérdező szeretne a Windows-nál maradni. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Úgy tűnik az Avira a legjobb. Avira Premium-ot telepítettem is a gépemre.1hónapos próbaverzió.mert ugyebár a normál (nem premium változat) teljesen ingyenes.De azt nem mertem,mert úgyhiszem az nem olyan hatékony.
Szerintetek ragaszkodjak a Premium változathoz vagy elég lenne az ingyenes normál változat is?
2011. febr. 20. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!