McAfee virusirtot vasaroltam, nem tudom telepiteni, mert azt irja, hogy Javascript kell a gepemre. Milyen Javascript-et kell letoltenem?
Vezérlőpultban van "gőzölgő kávéscsésze"(Java Control Panel)?
Ha igen, a Java Free-t kell letöltened.
Megtalaltam a" gozolgo kavecseszet",tehat van Java programom. 2011 julius 30-an volt az utolso frissites es ez a legujabb.
Ezt irja hibakent ,ezert nem tudom telepiteni a virusirtot. Azt irja,hogy ellenorizzem van-e Javascript telepitve a gepemre es mukodik-e megfeleloen. Most tenyleg nem tudom mit csinaljak,itt vagyok kulfoldon ,segitsegem pedig nincs. Koszi,hogy valaszoltal!!
Trójai lehet a gépeden, ez okozza.
Ezt az Online Scannert futtasd le, amit talál, rakasd vele karanténba. Aztán a Mozilla Firefox-ba és a Google Chrome-ba is telepítsd a NoScript kiterjesztést és az Adblock Plust.
Koszi a linket,megcsinaltam a virusellenorzest,nem talalt semmit.Azota is probalgattam tobbszor,de mindig ugyanazt a Javascript problemat irja ki,azert nem tudja telepiteni a virusirtot.A Java es a Javascript ugyanaz a program?
Nem ertem,ha a legujabb Java van telepitve,akkor mi lehet a gond?? Mit tudok meg csinalni? Nagyon koszonom a segitsegedet!!
Holnap telepitem az a 2 kitejesztest a Mozzila Firefox-ba es a Google Chroome-ba.Internet Explorert hasznalunk meg.
Itt mar keso van.
Udv.Kanadabol :)
Letoltottem a kiegeszitoket! A bongeszok kozul az Internet Explorert a ferjem hasznalja,de mar megbeszeltuk,ezutan nem fogja!
Sehogy sem boldogultam ezzel a virusirtoval,ezert toltottem le ingyenes Avast.
Megegyszer koszi a segitseget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!