Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » McAfee virusirtot vasaroltam,...

McAfee virusirtot vasaroltam, nem tudom telepiteni, mert azt irja, hogy Javascript kell a gepemre. Milyen Javascript-et kell letoltenem?

Figyelt kérdés
Java programon van ,ez ugyanaz a program? Teljesen tanacstalan vagyok,probalkozom mar egy ideje es nincs virusirtom!:(
2011. aug. 9. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Vezérlőpultban van "gőzölgő kávéscsésze"(Java Control Panel)?

Ha igen, a Java Free-t kell letöltened.

[link]

2011. aug. 9. 12:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Megtalaltam a" gozolgo kavecseszet",tehat van Java programom. 2011 julius 30-an volt az utolso frissites es ez a legujabb.

Ezt irja hibakent ,ezert nem tudom telepiteni a virusirtot. Azt irja,hogy ellenorizzem van-e Javascript telepitve a gepemre es mukodik-e megfeleloen. Most tenyleg nem tudom mit csinaljak,itt vagyok kulfoldon ,segitsegem pedig nincs. Koszi,hogy valaszoltal!!

2011. aug. 9. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Letoroltem az elozo Java programot es a linket amit adtal letoltottem.Meg mindig ugyanaz a problema.
2011. aug. 9. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Trójai lehet a gépeden, ez okozza.

Ezt az Online Scannert futtasd le, amit talál, rakasd vele karanténba. Aztán a Mozilla Firefox-ba és a Google Chrome-ba is telepítsd a NoScript kiterjesztést és az Adblock Plust.

[link]

2011. aug. 9. 22:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszi a linket,megcsinaltam a virusellenorzest,nem talalt semmit.Azota is probalgattam tobbszor,de mindig ugyanazt a Javascript problemat irja ki,azert nem tudja telepiteni a virusirtot.A Java es a Javascript ugyanaz a program?

Nem ertem,ha a legujabb Java van telepitve,akkor mi lehet a gond?? Mit tudok meg csinalni? Nagyon koszonom a segitsegedet!!

2011. aug. 10. 06:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Holnap telepitem az a 2 kitejesztest a Mozzila Firefox-ba es a Google Chroome-ba.Internet Explorert hasznalunk meg.

Itt mar keso van.

Udv.Kanadabol :)

2011. aug. 10. 07:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindent használj, csak Internet Explorert ne! Tele van biztonsági résekkel, hiába foltozza a Microsoft. Mozilla Firefox5 sokkal jobb böngésző.
2011. aug. 10. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Letoltottem a kiegeszitoket! A bongeszok kozul az Internet Explorert a ferjem hasznalja,de mar megbeszeltuk,ezutan nem fogja!

Sehogy sem boldogultam ezzel a virusirtoval,ezert toltottem le ingyenes Avast.

Megegyszer koszi a segitseget!!

2011. aug. 10. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Néhány napja kapott az Internet Explorer nagy frissitést, de még így sem ajánlanám a használatát. Sokkal jobb és gyorsabb például a Google Chrome.
2011. aug. 13. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves kanadai! Nemcsak telepíteni kell a NoScriptet és az Adblock Plus-t, de beállítani is. Az Adblock Plus-hoz külső szűrőket kell letölteni (ami helyileg veszélyt jelenthet, pl. amerikai szűrők, illetve le kell tiltani a Javascriptet és a Flash Playert is a NoScriptben. Ettől még futnak, csak ellenőrzi ezeket. Mind a két Kiterjesztés készült Google Chrome-ra is! Oda is érdemes letölteni.
2011. aug. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!