Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lehet a baj (Nod vs rendsze...

Mi lehet a baj (Nod vs rendszer idő)?

Figyelt kérdés

Egy hatalmas problémám lett!

A nod a gépemen megbolondult,vagyis azt hiszem előbb a rendszer idő kattant be,az okát nem tudom,a probléma a következő a gép dátuma február 24 lett a mai bekapcsolásnál,a nod itt zöld volt frissült is,majd észrevettem a dátum hibát,és visszaraktam áprilisba, a nod piros lett nem frissül,viszont kiírja hogy napra kész,miközben egyuttal elvaultnak irja a védelmet,ha februárba vissza rakom se frissül már csak teker de nem frissül ,a belső feladat üzemelőbe kiirja a dátumokat de az utolsó friistés mindig ugyanaz órák óta , kértem uj licencet,de azzal se jó,a licenc érvényes május végig,netezni viszont februári dátummal nem tudok:Mindem oldal biztonsági hibát dob fel.Áprlisivel meg februárival a nod sehogy se frissül.Ilyenkor mi a teendő,milehet a probléma gyökere?Segítsetek!Mindenkit felpontozok.

Válaszukat előre is köszönöm.

2014. ápr. 24. 20:12
 1/4 A kérdező kommentje:
A hónap állt el csak és a téli időszámitásra állt vissza február 24 re tegnap még április 23 volt a gépen.És az istennek se tudom vissza állítani...
2014. ápr. 24. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Az év jó?Az én gépem tegnap állt át 2043-ra,(?)visszaállítottam és kész.
2014. ápr. 24. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
És ha ez ismét előfordul /tehát elállítódik a rendszeridő/akkor merül az alaplapi elem,ki kell cserélni.
2014. ápr. 25. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen elemet kell cserélned:

CR2032 litiumos elem.

[link]

2014. ápr. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!