Megszűnt a Windows XP támogatása- instant cseréljem le az oprendszert egy újabbra (7-esre, vagy pl. Linuxra), vagy a megfelelő vírus védelem mellett még használható egy darabig?
Meg jo par evig hasznalhato lesz az XP,vedelmi programok is tamogatni fogjak (1-4 evig,virusirtotol fugg).
Sokan ki hasznaljak ezt az idot,de lesznek meg akik ez utan is fogjak hasznalni,mert sokan most se rendelkeznek virusvedelemel,bar ez nem csak XP-nel mondhato el...
SP2-es XP-t használsz? Akkor te idáig sem raktad fel a frissítéseket. Ez azt jelenti, hogy a rendszered olyan állapotban van, mintha az XP támogatása az SP2 megjelenése után szűnt volna meg, mintha egy 8éve nem támogatott rendszert használnál. Akkor meg már mit számít?...
SP3, tűzfal, aktív vírusvédelem szerintem legyen. Emellett ne feledd: a legnagyobb biztonsági kockázat a hülye felhasználó. Ha nem nyomkodod össze-vissza a gombokat, nem telepítesz gyanús programokat, illetve amikor olyan helyen jársz kikapcsolod a böngésződben a beépülőket (Flash, Java, stb.) illetve letiltod a JavaScript kódok futtatását... Akkor viszonylag biztonságban vagy.
Ebben a kérdésben vita lesz az biztos. most jött az utolsó frissítés XP-re én felfrissíteném erre. Plusz mindig friss böngésző és programok. szerintem még egy darabig eltudsz vele lavírozni.
A kínaiaknak meg a Microsoft úgy is tovább frissíti az XP-jüket. Szerintem rövid időn belül itt is letudja tölteni aki akarja :) Max bemész egy kínai büfébe és nem szecsuáni csirkét kérsz hanem, frissítéseket. A Kaszperszki ha minden igaz 2018-ig támogatja az XP rendszert. Ha meg minden kötél szakad akkor tedd rá a Windows Thin PC-t ez a win 7 kis tesója gyenge gépekre, ha meg nagyon minden szakad Linux Mint.
#9, nincs ebben semmi kóstolgatás, csak ez a kínai + frissítés kicsit erősnek érzem.
Hogy ki mennyit ért és mihez, szerintem ne mérjük össze, nem a kérdéshez tartozik.
"20 éve van gépem" -> Agyad mióta van? Tudod, hogy hogy működik? Vállalkoznál egy agyműtétre? Szóval az érvelésed itt megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!