Vírusirtó mellett szükség lehet, más biztonsági program futtatására?
A Microsoft Security Essentials van telepítve.
Ez figyeli a kémprogramokat is.
Ez egy semmit nem érő program. Még a security nevet sem mondanám rá.
Ki lehet kapcsolni működés közben úgy, hogy a user semmit nem tud erről.
Töröld le és tegyél fel valami értelmesebbet:
-Comodo,Avast( bár utóbbi eléggé lefoglalja mostanában a gépeket), Avg
-Fizetősből: Nod32, Kaspersky
Tegyél fel hozzá valami tűzfalat:
-A comodonak van tűzfalfunkciója, ha Nod32 helyet Eset Smart Securityt teszel fel az is jó, vagy valami hasonló
-Hozzá valamilyen spyware programot bár nem kötelező
A lényeg, hogy 1 tűzfal és 1 virusírtó legyen felrakva a gépedre. Azért mert könnyen "összevesznek", hogy melyik lehet kernel módban és melyik nem.
Hát igen, cseréld le.
Én ajánlom a
SUPERAntiSpyware Free Edition-t és a
Malwarebytes Anti-Malware-t
Heti 1x 2x futtatni velük egy keresést, de az állandó védelmet ne kérd, ahogy a "próba üzemet" se. Maradjon ingyenes módba mind a kettő.
Mire alapozzátok a véleményeteket a Microsoft programmal kapcsolatban?
Használtátok?
Igen használtam.
Az általam elmondott nem vélemény, hanem tény.
A task managerből ki tudtam kapcsolni a vírusírtót, és közben a tálcán megmaradtak az ikonjai. Ha egy virus bekerül a gépre, az task manager nélkül is ki fogja kapcsolni. Szóval semmit nem érő vacak. Be is engedett vírusokat, amit alig tudtam kipucolni.
Egyébként kedves kérdező, gondoltál már arra, hogy ha a Microsoft vírusírtója jó lenne, akkor miért vennének mások pénzért vírusírtót?
Illetve 3/3 válasz ugyanazt adta rá, hogy semmit nem ér.
Olvasd el ha nem hiszed:
Én is használtam és jót nem mondhatok róla. Nincs olyan ingyenes antivírus ami ne lenne jobb nála.
Köszönöm! Meggyőztetek!
Így már nem kérdés, hogy lecserélem.
Már csak azt kell eldöntenem melyikre.
A windows 7 tűzfala egy csomaszűrő. Intelligens viselkedést( mint a többi mai normális tűzfal) nem mutat. Következésképpen az se ér sokat.
Egyébként meg belső hálóból azt is ki lehet kapcsolni működés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!