Vírus lehet? Egyszerű kérdés többi lennt
Figyelt kérdés
cvtres.exe, magas CPU használat, de erről tudok,tudom hogy visual studio stb.. nem is ez a lényeg, hanem a gépem NEM enged op rendszert telepíteni. 3napja próbálkozok, már teljesen mind1 milyen op rendszer feltelepítésén(most win7 van fennt de le szeretném cserélni ubuntura) letöltöttem ubuntut, hivatalos helyről, UnetBootIn-al kiírtam már 2 féle pen drivera+ 1 dvd re is infrarecordal, de mindig befagyott a telepítés, smemit nem csinált, fekete kép, kész. azt hittem ubuntuval van vmi hiba, de nem, mert ma ujabb win 7 et sem engedett telepíteni, kiíta hogy loading files, utána ugye strating win. és itt befagyott és semmit nem csinált, (máskor 10 perc volt a telepítés), EZT egy Vírus okozza, vagy a gép a hibás(hardverre gondolok)?JA ÉS VÍRUSÍRTÓT SEM ENGED TELEPÍTENI!!!, mindegyiknél azt irja angolul hogy acess denied, pedig rendszergazdai jogosultságom van a windowson. am ez egy: i5, z77, hd7770 ghz ed., 8gb ram, 1tb hdd+ 60gb ssd eddig mindig ujra tudtam telepíteni kb 2x kellett 1 éve meg egy fél éve kb.2014. ápr. 7. 20:31
1/9 anonim válasza:
nem hiszem, hogy vírus, inkább valamilyen harveres hiba. Én első körben hdsentinellel megnézném a merevlemezt, mert én arra gyanakodnék. Amúgy meg hirens boot cd :)
2/9 Tengor válasza:
A telepítés megakasztását a vírus nem igazán tudja előidézni. Hardverhiba inkább. Live módban sem indul az Ubuntu?
3/9 A kérdező kommentje:
sehogy, mindig, minden rendszer telepítésénél, nem is kell telepíteni, kipróbálni sem lehet az ubuntut
2014. ápr. 7. 20:57
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors és segítőkész válaszokat igy utólag :)
2014. ápr. 7. 20:59
5/9 A kérdező kommentje:
Teljesítmény: 100%
Kondíció: 100%
HD sentinel szerint
2014. ápr. 7. 21:01
6/9 A kérdező kommentje:
mi lenne ha formáznám?
2014. ápr. 7. 21:04
7/9 anonim válasza:
nem kell formázni, ellenőrizd le a többi hardvert először
8/9 Tom Benko válasza:
Ha Linux telepítő befeketül, akkor valószínűleg integrált Intel kártyád van. Jól sejtem?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, de nem arra van csatlakoztatva a monitor, az amd hd7770 re van
2014. ápr. 8. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!