Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó és tüzfal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 19:00
1/15 anonim válasza:
Olyan nincs hogy legjobb. De olyan viszont van hogy jó. Mert nem lehet tudni melyik a legjobb mindközűl. Mindenki mást fog mondani úgyis. Én eset smart securyit-t használok. Tökéletesen jó. És ingyenes.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. jan. 23. 19:03
3/15 anonim válasza:
A tűzfal meg lényegtelen. Semmiben nem segít. Az addig jó míg egy újratelepített gépre nem raksz fel legelsőnek a leggyorsabban egy vírusírtót:D Nekem ki van kapcsolva a win tűzfal.
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
ezt a sok marhaságot amit itt lehet olvasni az hihetetlen :D aki hülye az miért nem érti meg hogy ne adjon tanácsokat?
7/15 anonim válasza:
5.6. Valami iszonyat hülyét. Nem ingyenes? Áh tényleg nem. Csak már évek óta azt használom. És kóddal együtt. Pff. Nem kéne hülyeséget írni ha nem értetek hozzá. Szánalmasak.
8/15 anonim válasza:
Igen? Ingyenes? Dobj már egy linket, ahonnan le lehet tölteni ingyen a teljes verziót!
Attól hogy szerzel hozzá kódot, még nem ingyenes. Ilyen alapon az összes fizetős vírusírtó ingyenes, csak kódot kell hozzá szerezni.
9/15 anonim válasza:
8. Inkább nem vitázok, mert nincs értelme. Sajnos a kérdező nem tette fel úgy a kérdést, hogy arra egyértelműen lehessen válaszolni. De természetesen nem őt hibáztatom.
10/15 anonim válasza:
"Melyik a legjobb INGYENES vírusírtó és tüzfal?"
Szerintem ez egyértelmű. Részemről lezártam a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!