Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik ingyenes vírusírtó a...

Melyik ingyenes vírusírtó a legjobb?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemes telepíteni?
2013. jan. 17. 15:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, ami fridűssíti is magát, nem csak próbaverzió.
2013. jan. 17. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Avast

(de millió ilyen kérdés van már itt)

2013. jan. 17. 15:15
 3/6 A kérdező kommentje:
De vírusok és vírusírók is folyamaosan jelennek meg it, meg amúgy is most telóról vagyok, így nem akartam böngészni, mert a gépemen nincs vírusírtó és úgy nem karok vele netezni.
2013. jan. 17. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Virusod csak ugy lesz ha minden csili vili reklamra egyebekre kattintgatsz,megnyitod,letoltod.Es ez ellen egy virusirto se ved meg mindenesetbe.Aki tudja mit szabad mit nem az interneten az nem fertozodik meg csak ugy.Azok hetente 1x lefutatjak a malwarebytest es kesz.
2013. jan. 17. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
ESET Smart Security tökéletes, ingyenesnek is megfelel, pm és segítek ha kell. :D
2013. jan. 17. 20:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de tölöttem le egy AVG-t. Remélem elegendő védelmet fog nyújtani, úgysem szokam letöltögetni, meg ismeretlen oldalakon böngészni sem. Ha letöltök, azt is csak bigtorrenről, vagy nCoreról, onnan meg alán nem szedek be vírus.
2013. jan. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!