Mi most a legjobb virusirtó program?
Szerintem sincs olyan hogy legjobb vírusírtó én már sokat kipróbáltam Comodo internet securityt az Avastot az Outpost Internet Security Suite Freet az AVG-ét a ZoneAlarm Free Antivirus+Firewallt de nekem a Panda Cloud Antivirus vált be a legjobban mert nem terheli meg a gépet és le is tesztelheted az eicar test file oldalon itt teszt vírusokat lehet letölteni "jelemzői :A Cloud Antivírus heurisztikus keresést, rootkit- és spyware-irtó technológiát, helyi és távoli antivírus-komponenseket is tartalmaz, 17 MB RAM-ot használ, és az erőforrás-igénye az iparági átlagok nagyjából fele.
A szoftver ingyen elérhető a www.cloudantivirus.com címen…”
“Az első ingyenes felhőalapú vírusvédelmi megoldás.”
Észrevétlenül véd böngészés, játék és munka közben, a legújabb vírusok ellen is naprakészen, csak telepíteni kell, aztán elfelejthetjük, nem kell konfigurálni, frissíteni, dönteni erről-arról.
Idézet az oldaláról: “A rosszindulatú programok elleni technológia új generációját képviselő Panda Cloud Antivirus a jelenleg elérhető legjobb ingyenes vírusvédelmi program.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!