Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a legjobb Ingyenes antiviru...

Mi a legjobb Ingyenes antivirus program, anit le tudnék tolteni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 15:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Avast vagy avira. Én avirát ajánlom nagyon hatékony és nem fogja a gépet annyira mint pl egy nod
2010. dec. 17. 15:57
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Avast, én ezt ajánlom, informatikusként.
2010. dec. 17. 15:57
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Bemásolom azt, amit egy másik kérdéshez írtam, mert úgyis ugyanazt szánom ide is:

Microsoft Security Essentials - tegnap jelent meg a végleges 2-es verzió magyarul is. Jó, tényleg jó. Legális Windowsra ajánlható.

COMODO: Jó, igenis. Erőssége a Defense+ és a Sandbox. A tűzfala is kiváló, de anélkül is felteheted, csak a vírusirtót, persze Sandboxszal és Defense+-szal. Hátránya: állítólag sokat kérdez.

AVG: A legutóbbi változatban már az ingyenesbe is bekerült az anti-rootkit és ad identity protection, ami végeredményben egy viselkedés alapú blokkoló. Jó vírusirtó.

Panda Cloud: Erről nem sokat tudok...

Avira: Angol nyelvű... A fizetős verziója kiváló, de:

- az ingyenesben nincs viselkedés alapú védelem

- 64bit alatt amúgy sincs viselkedés elemző

- az ingyenes csak napi egyszer frissít

- az ingyenesben nincs web-védelem

- az ingyenesben nincs levelezés-védelem

- az ingyenesben állítólag nincs teljes értékű heurisztika

avast!: nagyon erősen ellenjavallom!!! Dísznek jó, meg arra, hogy lassítsa a gépet..

2010. dec. 17. 16:32
 4/20 anonim válasza:
88%

nem létezik legjobb antivirus program, és lehetetlen "megalkotni". teljes védelem nicns sehol; se a Marika néni unokájának a gépén, se a NASA szuperszámítógépein.

Mindenkinek másik vált be, így azt javasolja. Én Avast-t használok, és bevált, soha nem volt még semmi gond a géppel vírustámadásból kifolyólag.

a legújabb verziót innen letöltheted, ha érdekel:

[link]

2010. dec. 17. 16:52
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
avastot cska azért ellenzik, mert még évekkel ezelőtt volt valami hibája. Szerintem egy jó ki ingyenes antivirus. viszont előtte az avg-vel többször is full vírusos lett a gépem, anélkül, hogy figyelmeztette volna a bajt....
2010. dec. 17. 19:37
 6/20 anonim ***** válasza:
28%
ingyenesbe nincsen jó.
2010. dec. 17. 21:13
 7/20 A kérdező kommentje:
koszi :)
2010. dec. 17. 21:16
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem az avast!-nak most van valami hibája... nem is egy... ami adódik abból, hogy a fejlesztői nem tudnak vírusirtót írni.

Amúgy 10 olyan gépből legalább 9-en, amelyen kellemetlenséget okozó vírus van melyet az irtó átengedett, avast! (volt) a védelem.

2010. dec. 17. 21:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ráadásul egyre rosszabb és rosszabb. Kérdező, ne azt válaszd! Már ha nem akarsz gondokat a géppel..
2010. dec. 17. 21:54
 10/20 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek, megfogadom a tanacsokat !! :)
2010. dec. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!