Mi a legjobb Ingyenes antivirus program, anit le tudnék tolteni?
Bemásolom azt, amit egy másik kérdéshez írtam, mert úgyis ugyanazt szánom ide is:
Microsoft Security Essentials - tegnap jelent meg a végleges 2-es verzió magyarul is. Jó, tényleg jó. Legális Windowsra ajánlható.
COMODO: Jó, igenis. Erőssége a Defense+ és a Sandbox. A tűzfala is kiváló, de anélkül is felteheted, csak a vírusirtót, persze Sandboxszal és Defense+-szal. Hátránya: állítólag sokat kérdez.
AVG: A legutóbbi változatban már az ingyenesbe is bekerült az anti-rootkit és ad identity protection, ami végeredményben egy viselkedés alapú blokkoló. Jó vírusirtó.
Panda Cloud: Erről nem sokat tudok...
Avira: Angol nyelvű... A fizetős verziója kiváló, de:
- az ingyenesben nincs viselkedés alapú védelem
- 64bit alatt amúgy sincs viselkedés elemző
- az ingyenes csak napi egyszer frissít
- az ingyenesben nincs web-védelem
- az ingyenesben nincs levelezés-védelem
- az ingyenesben állítólag nincs teljes értékű heurisztika
avast!: nagyon erősen ellenjavallom!!! Dísznek jó, meg arra, hogy lassítsa a gépet..
nem létezik legjobb antivirus program, és lehetetlen "megalkotni". teljes védelem nicns sehol; se a Marika néni unokájának a gépén, se a NASA szuperszámítógépein.
Mindenkinek másik vált be, így azt javasolja. Én Avast-t használok, és bevált, soha nem volt még semmi gond a géppel vírustámadásból kifolyólag.
a legújabb verziót innen letöltheted, ha érdekel:
Szerintem az avast!-nak most van valami hibája... nem is egy... ami adódik abból, hogy a fejlesztői nem tudnak vírusirtót írni.
Amúgy 10 olyan gépből legalább 9-en, amelyen kellemetlenséget okozó vírus van melyet az irtó átengedett, avast! (volt) a védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!