Mi a legjobb Ingyenes antivirus program, anit le tudnék tolteni?
avast!-ot használj. Nekem eddig tökéletesen bevált, sokkal jobb mint a norton, a nod32 meg a többi szarság. A "gép lelassításáról" meg annyit hogy itt egy kép :)
Néhány összehasonlítás a 2010 évből:
Csak ingyenesek:
* [link]
Nem csak ingyenesek:
* [link]
* [link]
Megjegyzés:
A tesztekben többnyire csak az alapvető (heuristic/genetic) ellenőrzési funkciók működése közben azonosított vírusok (és kémprogramok, stb.) aránya szerepel, de nem tartalmaznak információt a más módszerekkel azonosítható teljesen ismeretlen káros kódok felderítési arányáról.
"avastot cska azért ellenzik, mert még évekkel ezelőtt volt valami hibája. Szerintem egy jó ki ingyenes antivirus. viszont előtte az avg-vel többször is full vírusos lett a gépem, anélkül, hogy figyelmeztette volna a bajt...."
azér az avastal is vannak még gondok az ujjal is!!!!
én most Kingsoft Antivirus használók és szerintem nagyon jó win8 alatt win7 alatt pedig
Roboscan Internet Security Free
minda 2 gyugot szivel merem ajálani https://www.youtube.com/watch?v=NMZ4_Ymfjes
avast!-ot használj. Nekem eddig tökéletesen bevált, sokkal jobb mint a norton, a nod32 meg a többi szarság. A "gép lelassításáról" meg annyit hogy itt egy kép :)
kedves válaszoló tudod hogy több folyamatból áll az avast! nem csak egyből amit belinkeltél
a,ugy nekem se vált be,kékhalál,téves riasztás,ártalmatlan honlap blokolása
átengedett pár vírust...
én a comodt ajánlom neked ütös tűzfala van,rendelkezik defense+al(viselkedés alapu vdelem,és még sanboxxal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!