Melyik a legjobb magyar, ingyenes, teljes verziós vírusírtó program?
Az Avast könnyen kezelhető, a Comodo bonyolultabb, az Avira úgy tudom nincs magyar nyelven.
Ez alapján választhatsz! :)
Van még egy, amiről sokan elfeledkeznek: A Microsoft Security Essentials! Egyszerű, magyar nyelvű, nem lassítja a gépet és kompatibilis a Windows-al.
Honlapja itt: [link]
MSE: magyar nyelvű, gondolom teljes verziós, mert nem tudok fizetős változatról. Lassít-e? Nem tudom, nem használom.
Comodo: Csak ingyenes verziója van, így nem korlátozott. Már tud magyarul, és van tűzfala is. Többet nem merek írni, mert nem használtam, nincs tapasztalatom.
avast!: Most egy tanulmány kihozta a világ legnépszerűbb vírusirtójának, és talán igaz ez. Tud magyarul. Ami hiányzik belőle a fizetőshöz képest, az mind pótolható ingyenes programokkal, ráadásul jobb minőségben.
Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, sőt szép is!
Én észre sem veszem a gépemen. Maga a gép elég erős (3GB RAM, négymagos i3 proci), de a net csupán 2 megabites. Semmit se lassít!
De az 5-ös az új verziója, azt kell feltenni, a 4.8-ast nem szabad.
[off]
i3 nem csak 2 magos proci?:)
2 mag osztva (2x2) és így jön ki a 4
laptopomba is i3 van de szerintem ez csak 2 osztott magos.
vagy tévedek?
[/off]
+1 Avast
OFF
Lehetséges. :-)
Mindegy, a lényeg, hogy nekem tökéletesen megfelel, ennél ahhoz nem kell több, amire én használom a gépet.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!