Szerintetek melyik vírusírtó jó (vagy a legjobb)?
Figyelt kérdés
Ti milyen vírusírót használtok a gépeteken?2013. jan. 4. 20:42
2/8 anonim válasza:
1.legjobb vírusirtó olyan nincs,pl. ha az egyik a.vírusirtó megtalál egy vírust és a másik nem,de ez lehet úgyis,hogy b.vírusirtó megtalál egy vírust,de az a.vírusirtó meg nem,ezért nincs legjobb.
Ti milyen vírusírót használtok a gépeteken? én comodo internet security
3/8 anonim válasza:
Igen. Olyan nincs hogy legjobb vírusirtó. Amit az egyik megfog azt a másik megeszi. A vírusok írói mindig előrébb járnak egy lépéssel mint azok, kik a vírusokat írják
5/8 anonim válasza:
Én csak a Comodo Internet Security-t használom és az összes nálam megforduló gépre is csak azt teszem.
Ha az ember nem ész nélkül használja a gépet, akkor bőven elég.
6/8 anonim válasza:
Amit az egyik megfog azt a másik megeszi. A vírusok írói mindig előrébb járnak egy lépéssel mint azok, kik a vírusírtókatókat írják.
Így akartam írni. XD
7/8 anonim válasza:
"vírusírtókatókat írják" - Így se akartad írni. :D
Nekem ESET Smart Security van ingyen (pmben lehet kérdezni), és eddig semmi problémám nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!